UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning

Verpakkingsadviseur

Verpakkingsrichtlijnen ophalen

Vertel ons over uw zending en we zullen een op maat gemaakte lijst met verpakkingsrichtlijnen opstellen. Selecteer een gewenste combinatie van tot 15 voorgedefinieerde categorieën of voer uw eigen gegevens in, en selecteer vervolgens Richtlijnen bekijken om door te gaan. Weet dat voor zendingen van gevaarlijke goederen minimale verpakkingsvereisten en/of andere vereisten voor gevaarlijke goederen kunnen worden opgelegd door de toepasselijke overheidsreglementen. Vraag aan uw UPS-vertegenwoordiger meer informatie over de verpakking van gevaarlijke goederen. Opmerking: Gebruikelijke items die als gevaarlijke goederen kunnen beschouwd worden voor transport zijn hieronder aangeduid met een sterretje. Selecteer Gebruikelijke goederen die gevaarlijk kunnen zijn voor een volledige lijst van die items.

Wat wilt u verzenden?

Step One: What do you want to ship

Selecteer een of meerdere goederencategorieën.


Wat zijn de afmetingen en het gewicht?

Step Two: enter combined size and weight

Geef de lengte, breedte en hoogte en het totaalgewicht

x
x
cm
kg

** Zie de UPS Vervoersvoorwaarden en de UPS Service- en Tarievengids voor behandelbare goederen en beperkingen op de service.

*** De richtlijnen voor UPS-verpakkingen zijn aanbevelingen om u te helpen bij het verpakken van uw zending. Het volgen van deze richtlijnen is geen garantie dat een artikel afdoende verpakt is voor het transport.
Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers