Hardwaresysteemvoorkeuren instellen

Opmerking: De tab Hardware verschijnt niet als elektronische weegschalen en afmetingenmeters niet worden ondersteund in uw land.

Gebruik de tab Hardware in het venster Editor systeemvoorkeuren om een elektronische weegschaal en/of elektronische afmetingenmeter in te stellen.

Om uw hardwaresysteemvoorkeuren in te stellen:

 1. Klik in het menu Tools op Editor systeemvoorkeuren. Het venster Editor systeemvoorkeuren verschijnt.

 2. Klik op de tab Hardware.

 3. Klik onder Configuratie elektronische weegschaal op de pijl naar beneden in het vak Weegschaalpoort en selecteer de weegschaalpoort.

  Tip:
  Alle velden onder Configuratie elektronische weegschaal worden inactief als u met succes een geïntegreerde afmetingenmeter (met weegschaal) instelt.

 4. Klik op de pijl naar beneden in het vakje Type weegschaal en selecteer het type weegschaal. Het pad voor de overeenkomstige weegschaalconfiguratie verschijnt onder het vakje Type weegschaal.

Tip: In het vakje Type weegschaal kunnen ook andere weegschaaltypes staan die u hebt toegevoegd.

 1. Klik op de knop Weegschaal testen om de weegschaal en de instellingen te testen. Het venster Actieve weegschaal testen verschijnt en toont de status van de weegschaalaansluiting en het gewicht dat de weegschaal op dat moment registreert. Zie Vensteroverzicht Actieve weegschaal testen.

 2. Klik op OK. Het venster Editor systeemvoorkeuren verschijnt.

 3. Klik onder Configuratie elektronische afmetingenmeter op de pijl naar beneden in het vakje Poort afmetingenmeter en selecteer de poort van de afmetingenmeter.

 4. Klik op de pijl naar beneden in het vakje Type afmetingenmeter en selecteer de naam van het model van de afmetingenmeter.

  De volgende types afmetingenmeter worden ondersteund:

  Express Cube 265
  Quantronix CubiScan 100
  Quantronix CubiScan 110
  Mettler CSN 810 Dimensioner
  Mettler CSN 810 Integrated Dimensioner
  Mettler CSN 910 Dimensioner
  Mettler CSN 910 Integrated Dimensioner

 5. Selecteer onder Datamodus de gepaste keuzevakjes (indien nodig) voor het gepaste type datamodus, ondersteund door de afmetingenmeter. Zie Types datamodi voor elektronische afmetingenmeters.

 6. Klik op de knop Afmetingenmeter testen om de afmetingenmeter en de instellingen te testen. Het venster Actieve afmetingenmeter/scanner testen verschijnt en geeft de status weer van de verbinding van de afmetingenmeter en het gewicht en de afmetingen die werden geregistreerd door de afmetingenmeter. Zie Vensteroverzicht Actieve afmetingenmeter/scanner testen.

 7. Voer een van de volgende opties uit:

 8. Klik op de knop Toepassen om de wijzigingen in alle tabs van de Editor systeemvoorkeuren te aanvaarden en het venster Editor systeemvoorkeuren open te laten.

 9. Klik op OK om de wijzigingen in alle tabs van de Editor systeemvoorkeuren te aanvaarden en het venster Editor systeemvoorkeuren te sluiten.

 10. Klik op Annuleren om de wijzigingen in alle tabs van de Editor systeemvoorkeuren te verwijderen en het venster Editor systeemvoorkeuren te sluiten.