Anslut med UPS mobilapp

Övervaka och ändra hemleveranser, planera utgående paket eller hitta en lämplig UPS-plats – direkt från din mobiltelefon.

Ladda ner mobilappen

Kvinna på kontor som tittar på mobiltelefon

Du kan följa dina leveranser under transport, skapa fraktetiketter och använda vårt inbyggda verktyg för att mäta den exakta storleken på ditt paket. Nämnde vi att det är gratis?

Ladda ner för iOS Öppna länken i ett nytt fönsterLadda ner för Android Öppna länken i ett nytt fönster

Vanliga frågor