UPS-förare med leverans under armen

UPS Import Control®

Det krävs koordinering, regelefterlevnad och en hel del pappersarbete för att korsa gränser. Om dessa bitar inte fungerar som väntat kan det innebära förseningar i tullen. Ta tag i importprocessen med UPS Import Control.

Logga in för att komma igång

Behöver du ett användarnamn? Registrera dig .

Hantera kostnader och minimera förseningar

• Kontrollera tiden och kostnaderna för importförsändelser.
  • Få full insyn i din inkommande leveranskedja.
  • Förhindra obehöriga debiteringar.
  • Begränsa förseningar eller överskjutande tull och skatter.

Skapa dina egna sändningsetiketter och tullfakturor

När du skapar dina egna fraktetiketter väljer du, inte dina leverantörer, vilken transportör och frakthastighet du vill ha. Detta ger dig också chansen att bekräfta att informationen är korrekt.

Detsamma gäller för kommersiella fakturor: Du skapar och fyller i formuläret för att säkerställa exakthet och tullefterlevnad.

Håll konfidentiell information mellan oss

Det är viktigt att nå marknaden snabbt, och tredjepartsfrakt är ett användbart alternativ när du vill skynda på processen. Men den tredje parten behöver inte se konfidentiell, priskänslig information. Vi kan hjälpa dig.

Välj alternativet Commercial Invoice Removal (CIR) när du skickar med UPS Import Control, så tar vi bort fakturan från din försändelse efter tullklarering.