UPS SMS Program

SMS Tracking

Du kan ta reda på dina sändningars status genom att ställa in UPS SMS Tracking för sökning online. Anmäl dig enkelt till tjänsten för att börja söka via sms. Så här gör du:

1. Gå till ups.com, ange ditt sök- eller InfoNotice-nummer i sökfältet till vänster på skärmen och välj Sök. Du omdirigeras då till sidan Sökdetaljer.
  2. På sidan Sökdetaljer lägger du till sms-aviseringar genom att välja Begär statusuppdateringar.
  3. När du väljer aviseringstyp ska du markera Sms och därefter klicka på Lägg till nytt nummer. Ange ditt mobiltelefonnummer för att anmäla dig.
  4. Kryssa i rutan för att bekräfta att du godkänner UPS SMS Program användarvillkor och UPS integritetspolicy.
  5. Klicka på Bekräfta och bekräfta därefter din begäran på din mobiltelefon. När du har bekräftat kommer UPS att skicka sms-meddelanden till dig med status på sändningen i fråga. Du kommer inte att bli ombedd att bekräfta din begäran från din telefon igen, så länge du inte väljer att avanmäla* dig från tjänsten.

Gå till m.ups.com

NOTERA: Standard datapriser kan tillkomma. Du kan få flera meddelanden.

Integritetspolicy: UPS

UPS SMS Program - allmänna villkor: UPSÖppna länken i ett nytt fönster

Fler sätt att söka

UPS erbjuder flera praktiska sätt att söka efter sändningar.

Sök sändningar

Sök efter referens

Importera söknummer