• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays... mer
  • Service impacts related to Coronavirus ... mer

WorldShip stöddokument

Dessa supportdokument innehåller svaren till många vanliga frågor om installation, uppgradering och användning av WorldShip®. Välj Ladda ner för att visa ett dokument.

Installera WorldShip

Ladda ned installationsanvisningar
FilnamnFilformatSkapad denLadda ned
Installera på en arbetsstation för en person eller för en arbetsgrupp
02/18/2021

Tillbaka till början

Uppgradera WorldShip

Ladda ned uppgraderingsanvisningar
FilnamnFilformatSkapad denLadda ned
Uppgradera på en arbetsstation för en person eller för en arbetsgrupp
02/18/2021

Tillbaka till början

Integrera WorldShip

Ladda ned anvisningar för integrering
FilnamnFilformatSkapad denLadda ned
Uppgradera nuvarande integrerad version av WorldShip till WorldShip 2021
02/18/2021
Importera kundadresser
01/01/2016
Importera sändningsdata
01/01/2014
Exportera sändningsdata
01/01/2014
Inställningar för automatisk Hands-Off-sändning
01/01/2014
Importera sändningsdata genom att använda Sample Order Import 1 Map
01/01/2016
Autoimport med XML
01/01/2016
Snabbguide för autoimport med XML
01/01/2016
Arbetsbok för XML-specifikationer
07/04/2021
Exempel på XML Auto Import
01/01/2015
Exempel på XML Batch Import
01/01/2015

Tillbaka till början

Hantering

Ladda ned dokument för hantering
FilnamnFilformatSkapad denLadda ned
Hantera en UPS Import Control-sändning
01/01/2014
Hur man skapar standardetiketter med WorldShip
07/31/2015
Bearbeta en farligt gods transport
01/15/2019

Tillbaka till början

UPS Frakt Less-than-Truckload-transporttjänster (LTL) erbjuds av TFI International Inc., dess närstående bolag eller divisioner (inklusive och utan begränsning TForce Freight), som inte har någon anknytning till United Parcel Service, Inc. eller något av dess närstående bolag, dotterbolag eller närstående enheter (”UPS”). UPS åtar sig inget ansvar i samband med UPS Freight LTL-transporttjänster eller andra tjänster som erbjuds eller tillhandahålls av TFI International Inc. eller dess närstående bolag, divisioner, dotterbolag eller närstående entiteter.