• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays... mer
  • Service impacts related to Coronavirus ... mer

Kontospecifika, förhandlade priser

Detta dokument innehåller:

Översikt

Kontospecifika förhandlade priser låter dig se dina förhandlade priser för den senaste veckan (inklusive bränsleavgift och prestationspriser) punktligt och exakt. Det här ger dig möjlighet att bättre förutsäga dina transportkostnader och fatta välgrundade beslut om sändningar. På grund av sändningsavgifter, som adressändringar och andra potentiella avgifter, kanske de priser som visas inte stämmer exakt med din UPS-faktura.

Förbättra dina affärsprocesser

Kontospecifika förhandlade priser kan hjälpa dig att slippa tidskrävande och kostsamma manuella processer för att beräkna rabatter, bland annat:

Fakturering: UPS förhandlade priser som visas vid sändningstillfället låter dig fakturera dina kunder snabbare, i stället för att vänta på din UPS-faktura. Du minskar utestående dagsförsäljning.

Orderingång: UPS förhandlade priser låter dig betjäna dina kunder bättre genom att ge exakta prisuppgifter vid orderingången.

Kostnadstilldelning: UPS förhandlade priser låter dig tilldela kostnader mellan funktioner eller avdelningar.

UPS-system som har stöd för förhandlade priser

• WorldShip
  • UPS Internet Shipping
  • Beräkna leveranstid och fraktkostnad på ups.com
  • UPS Utvecklingskit - sändnings- och prissättnings-API:er
  • UPS CampusShip
  • UPS Ready Vendor Systems (bara de som använder sändnings- och prissättnings-API:er)

Tillbaka till början

Ändringar av förhandlade priser

När du lägger till UPS-konton till WorldShip eller din ups.com-profil, kommer dessa konton automatiskt göra att förhandlade priser visas när du skapar en sändning eller begär en prisuppgift online. Vänligen notera att du behöver en fakturakopia för att lägga till ett konto till antingen WorldShip eller din ups.com-profil. Du kommer behöva uppge information från fakturan innan vi kan lägga till dig som en auktoriserad användare av betalkontot.

Du kommer inte längre att behöva kontakta din UPS-representant för hjälp med aktivering i följande system:

• WorldShip
  • Sända via ups.com
  • Beräkna leveranstid och fraktkostnad på ups.com
  • UPS Utvecklingskit - sändnings- och prissättnings-API:er

Förhandlade priser kommer att finnas tillgängliga i varje system inom 24-48 timmar (eller tidigare) när du har verifierat UPS-kontot.

Lägg till ett konto i Min profil

Hur man bekräftar konton och visar förhandlade priser i WorldShip
I WorldShip kan du begära att se förhandlade priser genom att trycka på knappen Begär priser i Sändningsredigeraren.

När du väl har bekräftat dina betalkonton, måste du välja hur de ska visas via inställningar i Shipper Editor.

Se förhandlade priser i våra Sändnings och Pris API:er.
Om du använder en av våra API:er (Application Programming Interface), så måste du lägga till betalkontot till din ups.com-profil, och NegotiatedRatesIndicator måste skickas med i XML-begäran.