• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays... mer
  • Service impacts related to Coronavirus ... mer

Ladda ner WorldShip och manualer

VIKTIGT: Läs igenom installationsguiden för WorldShip nedan innan du påbörjar installationen.

Ladda ned filer
FilnamnFilformatSkapat datumLadda ned
WorldShip 2021 (en befintlig WorldShip-installation krävs för användning på Windows® 8.1 eller senare, nya installationer stöds endast på Windows® 8.1 och senare) 02/28/2021
Guide till hur du installerar WorldShip 2021
01/05/2021
Användarguide till WorldShip 2021
01/05/2021

Obs! Om du har datorer med fjärranslutna arbetsstationer finns information på WorldShip Message Center om att uppgradera arbetsplatskonfigureringen innan hämtning av WorldShip 2021-filen.

Nedladdningsinstruktioner för WorldShip

(Obs: Du behöver ett kontonummer hos UPS för att installera WorldShip®.)

1. Välj länken Ladda ned ovan, och kör filen eller spara den (rekommenderas) till valfri destination. Kom ihåg var du har sparat filen. På grund av filens storlek rekommenderar vi en bredbandsanslutning. Du bör spara en kopia av filen till en extern lagringsenhet för framtida åtkomst.

2. När du har sparat den, dubbelklicka på filen för att påbörja installationen.

3. Följ anvisningarna tills installationen har avslutats. När filen körs kommer de första anvisningarna att vara på engelska. Du kommer att ges möjlighet att välja ditt installationsspråk på en senare skärm.

OBS! Vi rekommenderar inte en modemanslutning.

Se dessa ungefärliga nedladdningstider:

• 1,5 MB DSL/T1 (internetuppkoppling): 20-40 minuter
  • 3,0 MB DSL/Kabel (internetanslutning): 15-30 minuter
  • 6,0 MB DSL/Kabel (internetanslutning): 10-20 minuter