Ladda ned Billing Analysis Tool

Få insyn i fraktkostnader

Billing Analysis Tool är en programvara som tillhandahålls av UPS och som låter dig analysera och fördela fraktkostnaderna på ett snabbt och enkelt sätt.

Med Billing Analysis Tool kan kunder importera UPS Billing Data för att skapa en lång rad olika rapporter som kan ge insyn i UPS faktureringsinformation.  Verktyget innehåller fördefinierade rapporter, såsom kostnadsrapporter, hanteringsrapporter och fraktrapporter, för att förenkla processen med att sammanfatta och delsummera sändningsutgifter enligt ditt företags kostnadskoder.

Ladda ned verktyget
FilnamnFilformatLadda ned
Installationsguide
Billing Analysis Tool
Användarmanual (inkluderar exempelfiler och dataordlista)

Rekommenderade systemkrav

• Operativsystem: Microsoft® Vista, Microsoft® Windows 7, 32- och 64-bitars
  • Framework: .NET Framework 2.0 krävs för SQL Server Express (installeras om det krävs av programmet)
  • Processor: Pentium III -kompatibel, 1 GHz eller mer
  • Minne: 512 MB RAM-minne krävs; 1 GB eller mer rekommenderas
  • Hårddisk: Runt 1,5 GB tillgängligt utrymme på hårddisken
  • Skärm: Monitor med 1024 x 768 eller högre upplösning
  • Internetanslutning: Internetanslutning via modem eller bredband. Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1) eller senare