• Service impacts related to Coronavirus ... mer
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays... mer

Systemkrav för att skapa en sändning

För att skapa en sändning med UPS Internet Shipping eller UPS CampusShip™, verifiera att din dator uppfyller följande system- och webbläsarkrav:

Operativsystem

• En internetansluten PC med Microsoft Windows Vista® (32 eller 64 bitar), Windows® 7 (32 eller 64 bitar), or Windows® 8 (32 eller 64 bitar)
  • En internetansluten Apple® Macintosh med Mac® OS X 10.11 eller senare

Webbläsare

• Microsoft Edge 12.x eller senare
  • Firefox 45.x eller senare
  • Safari 9.0.x eller senare
  • Google Chrome 49.x eller senare

För bästa resultat, ställ in din webbläsare till att:

• Acceptera grafik
  • Acceptera cookies
  • Tillåta JavaScript
  • Aktivera krypteringstekniken SSL (Secure Socket Layer)
  • Spara krypterade sidor på disken
  • Avaktivera anti-popup-programvara. UPS Internet Shipping och UPS CampusShip använder popup-fönster för att visa/skriva ut etiketter och kvitton, och för att lägga in nya adresser.