/
  • Coronavirus Update... mer
  • UPS håller öppet: Servicepåverkan relaterad till Coronavirus... mer
Gå till huvudinnehåll

Skapa fraktsedel online

UPS Internet Shipping

Med UPS Internet Shipping kan du bekvämt förbereda sändningsetiketter för inrikes- och utrikestransporter från vilken dator som helst med Internet-uppkoppling. Du behöver heller inget UPS-kundnummer för att skapa online-etiketter eftersom försändelserna kan betalas direkt med betal-eller kreditkort (i förekommande fall). Denna tjänst är kompatibel med Windows® och Macintosh® operativsystem, och dess krypteringsteknik säkerställer sekretess.

För att skicka ett paket eller ett brev, välj Sändnings-fliken och välj sedan Skapa en sändning från området till vänster. Om du inte har registrerat dig med Min UPS kommer du att ombes fylla i registreringsformuläret och välja ett användar-ID och ett lösenord. Registreringsformuläret behöver ditt namn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Din postadress kommer automatiskt att användas som varje sändnings returadress. Du kan uppdatera eller annullera registreringsinformationen närsomhelst.

Efter att du har loggat in kan du börja skapa en sändningsetikett för paketet. Dessa är professionella etiketter med adressvalidering (stad, stat och postnummer) för adresser i USA. Fyll i serviceinformationen, och du är redo att skriva ut sändningsetiketten.

Skapa en sändning på ups.com

Information om hur du intstallerar UPS Thermal Printer

För att skapa en sändning med UPS Internet Shipping eller UPS CampusShip™, verifiera att din dator uppfyller följande system- och webbläsarkrav:

Operativsystem

• En internetansluten PC med Microsoft Windows Vista® (32 eller 64 bitar), Windows® 7 (32 eller 64 bitar), or Windows® 8 (32 eller 64 bitar)
  • En internetansluten Apple® Macintosh med Mac® OS X 10.11 eller senare

Webbläsare

• Microsoft Internet Explorer 9 eller senare
  • Microsoft Edge 12.x eller senare
  • Firefox 45.x eller senare
  • Safari 9.0.x eller senare
  • Google Chrome 49.x eller senare

För bästa resultat, ställ in din webbläsare till att:

• Acceptera grafik
  • Acceptera cookies
  • Tillåta JavaScript
  • Aktivera krypteringstekniken SSL (Secure Socket Layer)
  • Spara krypterade sidor på disken
  • Avaktivera anti-popup-programvara. UPS Internet Shipping och UPS CampusShip använder popup-fönster för att visa/skriva ut etiketter och kvitton, och för att lägga in nya adresser.
  • Avaktivera kompatibilitetsläge på ups.com om du använder Microsoft Internet Explorer

Dessutom kan du följa dessa instruktioner för att justera din sidcaching i Microsoft Internet Explorer:

1. I verktygsfäljtet, välj Verktyg.
  2. Välj Internetalternativ.
  3. Under temporära internetfiler, välj Inställningar.
  4. Välj Varje besök på sidan.
  5. Välj OK och välj sedan OK igen.