/
  • Coronavirus Update... mer
  • UPS håller öppet: Servicepåverkan relaterad till Coronavirus... mer
Gå till huvudinnehåll

Smarta etiketter

Smarta etiketter är ett smart val

Den smarta UPS-etiketten är en datorgenererad sändningsetikett som du kan skapa i din datorn. Ett av nyckelelementen hos den smarta etiketten är streckkoden.

UPS Smart Labels

Du kan dra avsevärd nytta av den information som finns i streckkoden på en smart etikett. Till exempel ger dig en smart UPS-etikett följande:

• Ökad tillförlitlighet, eftersom streckkoden innehåller data som importerats direkt från ditt system
  • Förbättrade leveranstider, eftersom paket med smarta etiketter passerar genom UPS-systemet med högsta hastighet
  • Tillgång till extra bra service som är reserverad för paket med UPS smarta etiketter

Beroende på sändningssituation erbjuder UPS tre olika sätt att skapa smarta UPS-etiketter. Du kan:

• Logga in på din UPS-webbplats och skicka med hjälp av UPS Internet Shipping
  • Skicka med vår kostnadsfria sändningsprogramvara WorldShip®
  • Ladda ner och integrera ett XML-baserat UPS- utvecklingskit API (Application Programming Interface) -- Sända API --  för att skicka direkt från ditt företags webbplats

För mer information om hur smarta etiketter från UPS kan hjälpa dig, kontakta ditt lokala UPS-kontor.