• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays... mer
  • Service impacts related to Coronavirus ... mer

Emballage och materiel

Behöver du beställa sändningstillbehör? Vi tar hand om dig.

Det är lätt. Logga in eller skapa ett nytt användar-ID för att påbörja en beställning. Välj vilket kontonummer du vill använda och gör sedan dina val.

Vi erbjuder gratis UPS-materiel såsom emballage, formulär och etiketter för kunder inloggade på UPS.com®.

Beställ materiel

Behöver du ett användar-ID? Skapa ett här för att beställa materiel.

Vanligt förekommande frågor

UPS Frakt Less-than-Truckload-transporttjänster (LTL) erbjuds av TFI International Inc., dess närstående bolag eller divisioner (inklusive och utan begränsning TForce Freight), som inte har någon anknytning till United Parcel Service, Inc. eller något av dess närstående bolag, dotterbolag eller närstående enheter (”UPS”). UPS åtar sig inget ansvar i samband med UPS Freight LTL-transporttjänster eller andra tjänster som erbjuds eller tillhandahålls av TFI International Inc. eller dess närstående bolag, divisioner, dotterbolag eller närstående entiteter.