• Suspension of Money Back Guarantee... mer
  • Coronavirus Update... mer
  • Services may be impacted by Brexit... mer
Gå till huvudinnehåll

Support för fakturering och betalning

UPS Billing Center erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att schemalägga betalningar, skapa nya konton och användare samt tilldela användare olika roller och ansvarsområden.

Logga in   Registrera nu

Vanliga frågor om UPS Billing Center

Verktyg och resurser

• Visa och skriv ut fakturor

Visa och skriv ut fakturor

Använd verktyget Visa fakturor (UPS Billing Data) för att visa och skriva ut fakturor som är kopplade till ett registrerat UPS-kundnummer.

• Ändra dina PDF-fakturor

Ändra dina PDF-fakturor

Välj vilken detaljnivå du vill ha (sammanfattning eller detaljerad) på dina PDF-fakturor i verktyget UPS Billing Data.

• Hantera inkommande avgifter

Hantera inkommande avgifter

Använd det här programmet för att visa eller ändra information om inkommande avgifter för dina UPS-konton.