din
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Mai mult
  • Service impacts related to Coronavirus ...Mai mult
Salt la conținutul principal

Întrebări frecvente despre gestionarea locaţiilor

Cum pot crea o nouă locaţie?

Selectaţi opţiunea Administrare din partea stângă a paginii, deplasaţi-vă la Gestionare locaţii şi selectaţi opţiunea Creare locaţie. Această pagină vă dă posibilitatea de a crea o nouă locaţie. Asiguraţi-vă că toate câmpurile solicitate, care sunt afişate cu font îngroşat, conţin date acceptabile şi corecte înainte de a selecta opţiunea Actualizare pentru a salva modificările. Va fi afişată o pagină de confirmare atunci când locaţia dvs. a fost creată.

Înapoi sus

Cum pot edita o locaţie existentă?

Selectaţi opţiunea Administrare din partea stângă a paginii, deplasaţi-vă la Gestionare locaţii şi selectaţi opţiunea Căutare locaţii. După efectuarea căutării, selectaţi locaţia de editat din lista cu rezultatele căutării. Pentru a edita locaţia, selectaţi opţiunea Vizualizare/Editare. Puteţi modifica căutarea prin schimbarea termenilor de căutare sau a criteriului.

După alegerea unei locaţii, puteţi actualiza oricare câmp permis din pagina Detalii locaţie. Asiguraţi-vă că toate câmpurile solicitate (afişate cu font îngroşat), conţin date acceptabile şi corecte înainte de a selecta opţiunea Actualizare pentru a salva modificările.

Înapoi sus

Cum pot şterge o locaţie?

Selectaţi opţiunea Administrare din partea stângă a paginii, deplasaţi-vă la Gestionare locaţii şi selectaţi opţiunea Căutare locaţii. După efectuarea căutării, selectaţi locaţia de şters din lista cu rezultatele căutării. Pentru a şterge locaţia, selectaţi opţiunea Ştergere. Puteţi modifica căutarea prin schimbarea termenilor de căutare sau a criteriului.

Va fi afişat un ecran de confirmare a ştergerii care va indica locaţia pe care doriţi să o ştergeţi. Ştergerea unei locaţii elimină toate informaţiile aferente acelei locaţii stocate în UPS CampusShip,
inclusiv anumite informaţii cu privire la utilizatori.
Notă: Utilizatorii asignaţi unei locaţii şterse nu vor putea procesa expedieri prin intermediul UPS CampusShip până ce nu vor fi asignaţi unei noi locaţii.

Înapoi sus

Cum atribui o locaţie unui utilizator?

Modul în care atribuiţi o locaţie unui utilizator depinde de etapa în care vă aflaţi în procesul de administrare UPS Campuship. Aici sunt listate cele mai obişnuite metode. În orice ecran în care vedeţi această opţiune este disponibilă asistenţă suplimentară.

Când creaţi pentru prima dată un utilizator, parcurgeţi următoarele etape:

  1. Pentru a atribui o locaţie de companie, selectaţi Căutare nume de locaţii. Se va deschide ecranul Atribuire locaţie din care puteţi selecta comanda de lângă numele locaţiei pe care doriţi să o atribuiţi. Din această fereastră, selectaţi Atribuire pentru finalizare şi revenire la ecranul anterior.
  2. Selectaţi Creare pentru a salva intrarea ca utilizator.
  3. Selectaţi opţiunea Anulare dacă doriţi să abandonaţi parametrii introduşi şi să reveniţi la ecranul anterior.

La editarea unui utilizator existent:

  1. Pentru a atribui o locaţie de companie, selectaţi Căutare nume de locaţii. Se va deschide ecranul Atribuire locaţie din care puteţi selecta comanda de lângă numele locaţiei pe care doriţi să o atribuiţi. Din această fereastră, selectaţi Atribuire pentru finalizare şi revenire la ecranul anterior.
  2. Pentru a salva modificările, selectaţi Actualizare.
  3. Selectaţi opţiunea Anulare dacă doriţi să abandonaţi parametrii introduşi şi să reveniţi la ecranul anterior.

Înapoi sus

Contactaţi UPS

Pentru întrebări cu privire la UPS CampusShip, contactaţi administratorul UPS CampusShip. Pentru asistenţă tehnică UPS CampusShip, selectaţi legătura de mai jos.

Asistenţă tehnică UPS CampusShip