din
  • Service impacts related to Coronavirus ...Mai mult
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Mai mult
Salt la conținutul principal

Editare/Ştergere locaţii

Modul de editare şi ştergere a locaţiilor

Editare locaţie

  1. Selectaţi fila Administrare, deplasaţi-vă la Gestionare locaţii şi apoi selectaţi opţiunea Căutare locaţii. Pagina care va fi afişată vă permite să căutaţi anumite locaţii după nume locaţie sau numărul de cont al locaţiei care începe cu, conţine sau se potriveşte cu expresia căutată.
  2. Pagina va fi reîmprospătată cu rezultatele căutării dvs. Pentru a renunţa la căutare, selectaţi Anulare.
  3. Alegeţi o anumită locaţie pentru editare şi selectaţi Vizualizare/Editare.
  4. După ce a fost selectată o locaţie, va fi afişată o pagină cu detaliile acesteia. Editaţi profilul acestei locaţii (de exemplu, informaţiile cu privire la adresă, numărul de telefon de contact sau interiorul sau numărul de cont al locaţiei respective).
  5. Asiguraţi-vă că toate câmpurile obligatorii (afişate îngroşat) conţin date acceptabile şi precise. În cazul în care actualizarea nu este finalizată cu succes, sunteţi informat asupra câmpurilor care trebuie modificate sau completate

Ştergere locaţie

  1. Selectaţi fila Administrare, deplasaţi-vă la Gestionare locaţii şi apoi selectaţi opţiunea Căutare locaţii. Pagina care va fi afişată vă permite să căutaţi anumite locaţii după nume locaţie sau numărul de cont al locaţiei care începe cu, conţine sau se potriveşte cu expresia căutată.
  2. Pagina va fi reîmprospătată cu rezultatele căutării dvs.. Pentru a renunţa la căutare, selectaţi Anulare.
  3. Alegeţi o anumită locaţie pentru ştergere şi apoi selectaţi opţiunea Ştergere. După ce a fost selectată o locaţie, va fi afişată o pagină de confirmare a ştergerii. Veţi fi înştiinţat că toate informaţiile asociate cu respectiva locaţie vor fi şterse împreună cu aceasta. Pentru a confirma ştergerea, revedeţi informaţiile şi selectaţi opţiunea Ştergere.