din
  • Service disruptions due to the conflict in Ukraine...Mai mult
Salt la conținutul principal

Editare/Ştergere Utilizatori

Modul de editare a utilizatorilor

  1. Selectaţi fila Administrare, deplasaţi-vă la Gestionare utilizatori şi apoi selectaţi opţiunea Căutare utilizatori. Va fi afişată o pagină care vă permite să căutaţi anumiţi utilizatori după numele acestora (sau după ID-ul de utilizator), care conţine, începe cu sau se potriveşte exact cu expresia căutată. Opţional: Aveţi posibilitatea de a filtra rezultatele căutării selectând opţiunea Mai multe şi introducând până la cinci locaţii.
  2. Pagina va fi reîmprospătată cu rezultatele căutării. Pentru a renunţa la căutare, selectaţi opţiunea Anulare.
  3. Din cadrul rezultatelor, alegeţi un anumit utilizator şi selectaţi Vizualizare/Editare.
  4. Va fi afişată o pagină cu sumarul utilizatorului. Selectaţi opţiunea Editare din dreptul secţiunilor pe care doriţi să le actualizaţi. Editaţi informaţiile din profilul utilizatorului (număr de telefon sau interior, locaţie de expediere sau privilegiu) sau informaţiile cu privire la privilegiile CampusShip (status de utilizator călător sau de administrator).
  5. Pentru a modifica şi stoca informaţiile de utilizator, asiguraţi-vă că acele câmpuri obligatorii conţin date acceptabile şi precise, după care selectaţi opţiunea Actualizare. În cazul în care actualizarea necesită mai multe informaţii, sunteţi informat asupra câmpurilor care trebuie modificate sau completate.
  6. Selectaţi opţiunea Continuare după finalizarea tuturor editărilor.

Înapoi sus

Modul de ştergere a utilizatorilor

  1. Selectaţi fila Administrare, deplasaţi-vă la Gestioanare utilizatori şi apoi selectaţi opţiunea Căutare utilizatori. Va fi afişată o pagină care vă permite să căutaţi anumiţi utilizatori după numele acestora (sau după ID-ul de utilizator), care conţine, începe cu sau se potriveşte exact cu expresia căutată. Opţional: Pentru a filtra rezultatele căutării, introduceţi până la cinci locaţii selectând opţiunea Mai multe.
  2. Pagina va fi reîmprospătată cu rezultatele căutării. Pentru a renunţa la căutare, selectaţi opţiunea Anulare.
  3. Din rezultate, alegeţi un anumit utilizator şi apoi selectaţi opţiunea Ştergere.
  4. Va fi afişată o pagină de confirmare a ştergerii. Selectaţi opţiunea Ştergere pentru a confirma ştergerea.

Înapoi sus