din
  • Service disruptions due to the conflict in Ukraine...Mai mult
Salt la conținutul principal

Ghid de ambalare personalizată

Obţinere instrucţiuni pentru ambalare

Oferiţi-ne informaţii despre expedierea dvs. şi vom crea o listă personalizată cu instrucţiuni de ambalare. Selectaţi o combinaţie de maximum 15 categorii predefinite sau introduceţi propriile informaţii şi apoi selectaţi Vizualizare instrucţiuni pentru a continua. Reţineţi că pentru expedierile de bunuri periculoase, reglementările guvernamentale pot specifica cerinţe minime pentru ambalare şi/sau alte cerinţe pentru mărfuri periculoase. Consultaţi reprezentantul UPS pentru informaţii suplimentare cu privire la ambalarea mărfurilor periculoase. Notă: Articolele obişnuite care ar putea fi considerate mărfuri periculoase la transport sunt marcate mai jos cu un asterisc. Selectaţi Articole obişnuite care ar putea fi periculoase pentru a vedea o listă completă a acestor articole.

Ce doriţi să expediaţi?

Step One: What do you want to ship

Selectaţi una sau mai multe categorii de bunuri.


Aveţi bunuri care nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de mai sus?

Selectaţi Adăugare bun proprie dacă trebuie să introduceţi descrieri şi detalii suplimentare ale bunurilor.

Care este dimensiunea şi greutatea combinată?

Step Two: enter combined size and weight

Introduceţi lungimea, lăţimea şi înălţimea combinate şi greutatea consolidată

x
x
cm.
kg

** Consultaţi Tarife UPS/Termeni şi condiţii de transport şi Ghidul de tarife şi servicii UPS pentru bunuri şi restricţiile serviciului.

*** Instrucţiunile de ambalare UPS reprezintă recomandări care vă oferă asistenţă la ambalarea expediţiilor dvs. Respectarea acestor instrucţiuni nu garantează faptul că un articol este ambalat corespunzător pentru transport.