Veiledning om emballasje

Finn retningslinjer for emballasje

Fortell oss om forsendelsen, så lager vi en spesialtilpasset liste med retningslinjer for innpakking. Du kan velge en kombinasjon av opptil 15 forhåndsdefinerte kategorier eller angi din egen informasjon. Velg deretter Vis retningslinjer for å fortsette. Merk at for transport av farlig gods kan gjeldende offentlige reguleringer spesifisere kravene til minimumsemballasje og/eller andre krav for forsendelse av farlig gods. Kontakt UPS-representanten din for mer informasjon om innpakking av farlig gods. Merk: Vanlige artikler som kan være klassifisert som transport av farlig gods er merket med stjerne nedenfor. Velg Vanlige artikler som kan klassifiseres som farlig gods for å se en fullstendig liste over disse gjenstandene.

Hva vil du sende?

Step One: What do you want to ship

Velg én eller flere varekategorier.


Har du varer som ikke passer til kategoriene ovenfor?

Velg Legg til egen dersom du behøver å angi ytterligere varebeskrivelse og detaljer.

Hva er kombinert størrelse og vekt?

Step Two: enter combined size and weight

Skriv inn kombinert lengde, bredde, høyde og sammenlagt vekt

x
x
cm
kg

** Se UPS' tariff/tjenestevilkår og -betingelser og UPS' tjeneste- og tariffhåndbok angående hvilke varer som behandles og restriksjoner på tjenestene.

*** UPS' retningslinjer for emballasje er anbefalinger som skal hjelpe deg med å pakke forsendelsen. Selv om du følger disse retningslinjene er du ikke garantert at en gjenstand er tilstrekkelig innpakket for transporten.