Emballeringstips

Hent retningslinier for emballage

Fortæl os om din forsendelse, og vi vil lave en tilpasset emballeringsvejledning. Vælg en kombination af op til 15 foruddefinerede kategorier, eller angiv dine egne oplysninger, og vælg dernæst Se retningslinjer for at fortsætte. Vær opmærksom på, at hvis du sender farligt gods kan det være, at gældende bestemmelser fra myndighederne dikterer minimumemballagekrav og/eller andre krav angående farligt gods. Spørg din UPS repræsentant for at få mere information om hvordan farligt gods skal pakkes. Bemærk: Almindelige varer der måske skal klassificeres som farligt gods er markeret med stjerner herunder. Se en komplet liste med disse varer ved at klikke på Almindelige varer der måske er farlige.

Hvad vil du sende?

Step One: What do you want to ship

Vælg en eller flere varekategorier.


Har du en vare, der ikke passer ind i nogen af ovenstående kategorier?

Vælg Tilføj min egen, hvis du har brug for at tilføje yderligere varebeskrivelser og -oplysninger.

Hvad er den kombinerede størrelse og vægt?

Step Two: enter combined size and weight

Indtast den sammenlagte længde, bredde, højde, og

x
x
cm
kg

** Se UPS Transportvilkår og betingelser og UPS Service- og prisguide for at finde ud af hvilke varer der modtages og hvilke begrænsninger servicen er underlagt.

*** UPS's retningslinjer for emballering hjælper dig med indpakningen af din forsendelse. At følge disse retningslinjer er ikke en garanti for, at en vare er tilstrækkeligt emballeret til transport.