/
  • Service Alert due to Situation in Ukraine...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

Pakkausneuvoja

Pakkausohjeet

Kerro meille lähetyksestäsi, niin teemme sinulle räätälöidyt pakkausohjeet. Valitse mikä tahansa yhdistelmä 15 valmiiksi määritetystä luokasta tai syötä omat tiedot. Jatka sen jälkeen valitsemalla Näytä ohjeet. Huomaa, että vaarallisia aineita sisältäville lähetyksille saatetaan asettaa virallisten määräysten mukaisia pakkauksen vähimmäisvaatimuksia tai muita vaarallisiin aineisiin kohdistuvia vaatimuksia. Pyydä UPS-edustajalta lisätietoja vaarallisten aineiden pakkaamisesta. Huomautus: Yleiset tuotteet, joihin saattaa liittyä vaarallisten aineiden kuljetusmääräyksiä, on seuraavassa luettelossa ilmaistu tähdellä. Täydellisen luettelon näistä tuotteista saat valitsemalla Yleiset tuotteet, jotka saattavat olla vaarallisia.

Mitä haluat lähettää?

Step One: What do you want to ship

Valitse yksi tai useampi tuotekategoria.


Lähetätkö tavaraa, joka ei sovi mihinkään edellä mainituista luokista?

Jos haluat antaa oman tavarakuvauksen, valitse Lisää oma.

Mitkä ovat lähetyksen kokonaismitat ja -paino?

Step Two: enter combined size and weight

Anna yhteenlaskettu pituus, leveys ja korkeus sekä kokonaispaino

x
x
cm
kg

** Löydät lisätietoja kauppatavaroiden käsittelystä ja palveluun liittyvistä rajoituksista UPS palvelu- ja hinnasto-oppaasta sekä palveluehdoista.

*** UPS:n pakkausohjeet ovat suosituksia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua pakkaamaan lähetyksesi. Näiden ohjeiden seuraaminen ei kuitenkaan takaa, että lähettämäsi tuote on pakattu riittävän hyvin kuljetusta varten.