• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays… Mer
  • Service impacts related to Coronavirus … Mer

Supportdokumenter for WorldShip

Disse supportdokumentene inneholder svar på mange vanlige spørsmål om installasjon, oppgradering og bruk av WorldShip®. Velg Last ned for å se et dokument.

Installér WorldShip

Last ned installasjonsdokumenter
FilnavnFilformatOpprettelsesdatoLast ned
Installer på en enkelt-PC eller på en nettverksstasjon
02/18/2021

Tilbake til toppen

Oppgrader WorldShip

Last ned oppgraderingsdokumenter
FilnavnFilformatOpprettelsesdatoLast ned
Oppgrader på en enkelt-PC eller på en nettverksstasjon
02/18/2021

Tilbake til toppen

Integrer WorldShip

Last ned integreringsdokumenter
FilnavnFilformatOpprettelsesdatoLast ned
Oppgrader eksisterende integrert WorldShip til WorldShip 2021
02/18/2021
Importer kunde-adresser
01/01/2016
Importer forsendelsesinformasjon
01/01/2014
Eksporter forsendelsesinformasjon
01/01/2014
Konfigurer automatisk Hands-Off-forsendelse
01/01/2014
Importér forsendelsesdata ved hjelp av Sample Order Import 1-kartet
01/01/2016
Bruk XML Auto Import
01/01/2016
Bruk XML Auto Import hurtigstartveiledning
01/01/2016
XML File Specification arbeidsbok
07/04/2021
Eksempel på XML auto import
01/01/2015
Eksempel på XML batch import
01/01/2015

Tilbake til toppen

Behandling av forsendelse

Last ned dokumenter for behandling av forsendelse
FilnavnFilformatOpprettelsesdatoLast ned
Behandle en UPS Import ControlSM-forsendelse
01/01/2014
Hvordan generere egendefinerte etikketter i WorldShip
07/31/2015
Behandle en farlig gods forsendelse
01/15/2019

Tilbake til toppen

UPS Freight Less-than-Truckload («LTL») transporttjenester tilbys av TFI International Inc., dets tilknyttede divisjoner (inkludert og uten begrensning TForce Freight),  som ikke er knyttet til United Parcel Service, Inc. eller noen av deres samarbeidspartnere, datterselskaper eller tilknyttede foretak («UPS»). UPS påtar seg ikke noe ansvar knyttet til UPS Freight LTL-transporttjenester eller andre tjenester tilbudt eller levert av TFI International Inc. eller deres samarbeidspartnere, divisjoner, datterselskaper eller tilknyttede foretak.