Kontospesifikke rabatterte priser

Dette dokumentet inneholder:

Oversikt

Kontospesifikke rabatterte priser lar deg se de gjeldende rabattprisene dine for den siste uken (inkludert drivstofftillegg og ytelsespriser) på en presis og nøyaktig måte. Dette gjør at du kan forutse transportkostnader og ta mer veloverveide forsendelsesbeslutninger. På grunn av forsendelseskostnader som påløper i etterkant, for eksempel adressekorrigering og andre mulige kostnader, samsvarer ikke nødvendigvis prisene eksakt med UPS-fakturaen.

Forbedre bedriftsprosessene dine

Kontospesifikke rabatterte priser kan bidra til å eliminere tidkrevende og kostbare manuelle prosesser som brukes til å beregne rabatter, inkludert:

Fakturering: UPS' rabatterte priser som oppgis ved forsendelsestidspunktet lar deg fakturere kundene dine raskere i stedet for å vente på transportørregningen fra UPS. Du reduserer antall dager med utestående fordringer.

Bestilling: UPS' rabatterte priser lar deg yte bedre service til kundene ved å gi nøyaktig prisinformasjon ved bestilling.

Kostnadsfordeling: UPS' rabatterte priser lar deg fordele kostnadene nøyaktig til riktig avdeling eller funksjon.

UPS-systemer som støtter rabatterte priser

• WorldShip
  • UPS Internet Shipping
  • Beregne leveringstid og pris-funksjonen på ups.com
  • UPS' utviklerverktøy - API-er for sending og prissetting
  • UPS CampusShip
  • UPS Ready Vendor-systemer (kun for dem som bruker API-er for sending og prissetting)

Tilbake til toppen

Endringer for rabatterte priser fra

Når du legger til en UPS-konto til WorldShip eller din profil på ups.com vil disse automatisk vise rabatterte priser når du oppretter en forsendelse eller ber om et pristilbud på net. Vennligst legg merke til at du behøver en kopi av din faktura for å legge til en konto til Worldship eller din profil. Du må oppgi detaljer fra fakturaen før vi kan legge deg til som en verifisert bruker av betalingskontoen.

Du behøver ikke lenger kontakte UPS-selgeren din for å få hjelp med aktivering i følgende systemer:

• WorldShip
  • Sendinger på ups.com
  • Beregne leveringstid og pris-funksjonen på ups.com
  • UPS' utviklerverktøy - API-er for sending og prissetting

Rabatterte priser vil være tilgjengelige i hvert system innen 24-48 timer (eller før) når du har verifisert UPS-kontoen din.

Legg til en konto til Min profil

Hvordan verifisere kontoer og se rabatterte priser i WorldShip.
I WorldShip kan du be om å vise rabatterte priser ved å velge Request Rates-knappen i Shipper Editor.

Når du har verifisert betalingskontoene dine må du velge hvordan de skal vises ved hjelp av innstillinger i Shipper Editor i WorldShip.

Se rabatterte priser i API-en for Prissetting og Våre sendinger
Om du bruker en av våre applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) må du legge til betalingskontoen til din profil på ups.com, og NegotiatedRatesIndicator må være med i XML-forespørselen.