Utviklerverktøysenter

Les om hvilke ressurser du kan integrere på nettsiden din eller i e-handelsapplikasjonene dine.

Trinn 2: Komme i gang/Instruksjoner

Lær mer om hvordan du får tilgang til UPS utviklingskitservere for å teste og interagere med UPS.

Trinn 3: Utviklere: Last ned API (Application Programming Interface)

Skaff deg og administrer dine API -detaljer, og last ned utviklingskit.

Tekniske problemer? Vi er her for å hjelpe.

Send UPS en e-post med spørsmålet ditt, og legg ved en fil med koden og feilmeldingene ved å bruke koblingen nedenfor. Vårt mål er å svare på meldingen din innen 4 timer.