Last ned Fakturaanalyse-verktøy

Få innblikk i fraktkostnader

Fakturaanalyse-verktøyet er programvare gitt av UPS for å avhjelpe å analysere og fordele fraktutgifter raskt og enkelt.

Med Billing Analysis Tool kan kunder importere UPS Billing Data for å generere ulike rapporter som kan gi innsikt i UPS' faktureringsinformasjon.  Verktøyet inneholder forhåndsdefinerte rapporter, så som kostnadsrapporter, rapporter fra ledelsen og fraktrapporter, for å forenkle prosessen av å oppsummere og dele opp forsendelseskostnader etter firmaets kostnadskoder.

Billing Analysis Tool gir deg oversikt over fraktkostnadene dine. Verktøyet bruker Microsoft Access® og støtter versjonene 2002 eller nyere. For å få en bedre forståelse av hva Billing Analysis Tool er i stand til, kan du bruke UPS Billing Data-prøvefilen for å generere rapporter og foreta analyser. Prøvefilen har samme struktur og formattering som originalfilene du vil motta. Billing Analysis Tool og supportdokumentasjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk.

Last ned verktøy
FilnavnFilformatLast ned
Installasjonshåndbok
Billing Analysis Tool, versjon 2.0 (ikke tilpassbar, frittstående versjon)
Brukerhåndbok (inkluderer prøvefiler og dataordbok)

Anbefalte systemkrav

• Operativsystem: Microsoft® Windows 7, Microsoft® Windows 8, Microsoft® Windows 10, 32 og 64 bit
  • Framework: .NET Framework 4.5.1 kreves for SQL Server Express (blir innstallert av program hvis påkrevd)
  • Prosessor: Pentium III -kompatibel, 1 GHz eller bedre
  • Minne: 512 MB RAM er påkrevd; 1 GB eller bedre anbefales
  • Harddisk: Ca. 1,5 GB ledig harddiskplass
  • Skjerm: Skjerm med Super VGA 1024 x 768 eller høyere oppløsning
  • Internettt-tilkobling: Internettfunksjonalitet som krever modem eller bredbåndstilgang. Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1) eller senere versjon