/
  • Coronavirus Update… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer
Hopp til hovedinnhold

Teknologisupport

Søkeresultater for ""

Vær oppmerksom Windows 10-brukere: En nylig oppdatering av Windows 10 kan gjøre at datasystemet ditt låser seg. Microsoft sender ikke ut denne oppdateringen lenger. Hvis du blir påvirket på en ugunstig måte, vennligst kontakt Microsoft eller din interne IT-avdeling.

Trykk her for informasjon fra Microsoft om denne oppdateringen