• Operational Adjustment to Shipments to the US from June 22 – June 25, 2021… Mer
  • UPS tjenester til og fra India… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer
Hopp til hovedinnhold

Kunngjøringer og API-oppdateringer

April 2021

Tilleggsgebyr for store pakker etter soner: (Pris/Send)

• Kun soner i USA
  • Ikke endret for å ta høyde for Hundredweight-tjenester
  • Priser vil variere basert på soner.

Januar 2021

Brexit-regler for Nord-Irland: (alle)

• Endringer av postkode for byer i Nord-Irland – Må begynne med BT.
  • Nytt tillegg for forsendelse og prissetting-API :  551 – Grenseavgift Storbritannia

Fjern verbal bekreftelse (send/pris):

• Verbal bekreftelse av leveringsdata-elementer fra utviklerveiledningen
  • NRF/Rave vil vise feil for dette tillegget hvis det sendes etter fjerningsdatoen. Ingen feil, men vil bruke den generiske meldingen om at tillegget ikke er gyldig.
  • Ny feilmelding: 111262-Tillegget er ikke gyldig for det valgte alternativet. For å erstatte tidligere feilmeldinger

EORI-nummer: (send)

• Informasjon om EORI-nummer finner du nå i FAQ-delen i utviklerveiledningen.
  • EORI-nummer bør skrives inn i fakturaens del for ytterligere kommentarer
  • Hvis nødvendig for etikett, skal EORI skrives inn som første eller andre pakkenivå-referansenummer.

Tillegg av referansenummer tillatt på pakkenivå (send):

• Referansenummer kan nå brukes 5 ganger på pakkenivå.
  • Kun de første 2 referansenumrene vil skrives på etiketten
    • Systemene leser fra toppen til bunn på forespørselen

UPS Premier

En ny kontraktstjeneste som vil gi ytterligere synlighet til kritiske helseomsorgsspesifikke bevegelseshendelser i synlighetssystemer. Ta kontakt med selgeren din for mer informasjon

Ny funksjonalitet lagt til avhengig av Premier-kategori

• Kategorier
    • Sølv
    • Gull
    • Platina
  • Krav
    • Må ha en RFID-skriver
    • Kun ZPL-printerspråk akseptert for sølvkategorien
    • Må ha en kontrakt for spesifikk kategori
  • Berørte API-er
    • Forsendelses-API
    • Prissetting-API
    • Sporings-API

Oppdateringer juli 2020

Forsendelses-API – Liten pakke

Helgetjeneste-forbedringer

• UPS-sendere som sender US Ground eller US 3 Day Select vil ha alternativet å få pakkene sine levert til en kommersiell adresse på en lørdag hvis opprinnelse-/destinasjonsfilen er innenfor et helgetjenesteterritorium. Betaleren av transportavgifter vil få den nye Lørdag ikke-premium kommersiell leveranse-tilleggsavgiften. For å sjekke om helgetjenesteterritorium er tilgjengelig, se Transittids-API eller UPS.com

Nye feilkoder – Vis til utviklerveiledningens vedlegg for feilkoder.

Prissetting-API – Liten pakke

Helgetjeneste-forbedringer

• UPS-sendere som sender US Ground eller US 3 Day Select vil ha alternativet å få pakkene sine levert til en kommersiell adresse på en lørdag eller søndag hvis opprinnelse-/destinasjonsfilen er innenfor helgetjeneste territoriumet. Betaleren av transportavgifter vil få den nye Lørdag eller søndag ikke-premium kommersiell leveranse-tilleggsavgiften. For å sjekke om helgetjenesteterritorium er tilgjengelig, bruk Ratetimeintransit forespørselsalternativet eller se UPS.com.

Nye feilkoder – Vis til utviklerveiledningens vedlegg for feilkoder.

Utviklerveiledning for nettjenesten Transittid

Beskrivelse helgeleveringsstøtte

• Støtte for kommersielle leveringsalternativer for lørdag og søndag med Three Day Select og veiforsendelser.
  • Støtte for kommersielle leveringsalternativer for søndag med Three Day Select og veiforsendelser.
  • Støtte for alternativer for hjemmelevering på søndag.

Nye forespørsler beholdere/elementer
/TimeInTransitRequest/SundayDeliveryInfoRequestIndicator

Nytt svar beholdere/elementer
/TimeInTransitResponse/TransitResponse/ServiceSummary/
SundayDelivery
SundayDeliveryDisclaimer

Henting – Utviklerveiledning for pakke-nettjeneste

Helgeoperasjoner

Helgeoperasjonsprosjektet undersøker behovet for å utvide UPS-henteoperasjoner fra 6-dager i uken til 7-dager i uken med helgetjenesteterritorium-region.
Fra Opphenting via Internett kan brukeren velge søndag hvis de ønsker å bestille opphenting (kun i områder med helgetjenesteterritorium (WST).
Leveranser som støtter veiforsendelser på søndager (levering og henting) inkluderer:

• Forbedre funksjoner for avsendelse, ruteplanlegging og sortering
  • Støtte endringer i forsendelsesprosessen
  • Støtte endringer i henting (planlagt, smart og umiddelbart)
  • Gi nøyaktig synlighet for søndagsvolum
  • Støtte fakturaendringer for å tillate utvidede helgeoperasjoner

Nye elementer
/PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST

Quantum View® – pakke

Juli 2020 Nye egenskaper

• Quantum View API vil inkludere de nye elementene SundayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator og SundayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator i Manifest M1- & M2-dokumentene for alle produkter

Oppdateringer mars 2020

Forsendelses-API – Liten pakke

FRS forhandlede priser
Forsendelses-API vil støtte forhandlede FRS-priser for forsendelsestransport

Nye advarselskoder:
120395 Betalingskonto er ikke knyttet til ups.com-brukerprofil.
120396 Fullstendige publiserte priser returnert. Kunden ble ikke funnet for den postkoden.

Prissetting-API – Liten pakke

FRS forhandlede priser
Prissetting-API vil støtte forhandlede FRS-priser for forsendelsestransport

Ny advarselskode:
111671 Betalingskonto er ikke knyttet til ups.com-brukerprofil.

Prissetting API – frakt

FRS forhandlede priser
Prissetting-API for veifrakt vil støtte forhandlede FRS-priser for forsendelsestransport.

juli 2019

Locator-programtillegg

UPS’ Global Locator-programtillegg medfølger nå utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en. Kundene må logge på og hente en tilgangsnøkkel for å laste ned utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en, som inkluderer programtillegget. Programtillegget vil være tilgjengelig i samme land som Locator-API-en dekker.

Last ned utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en og programtillegget

Locator-API

Denne oppdateringen legger til følgende europeiske avsenderland til Global Locator-API-en:

Israel (IL), Russland (RU), Ukraina (UA) og Tyrkia (TR).

Shipping-API

Den nye avtalemessige tjenesten UPS Worldwide Economy er en kostnadseffektiv tjeneste for internasjonal frakt av små pakker med lavere prioritert. Tjenesten er utformet for å håndtere den eksplosive økningen i netthandel over landegrensene og hjelpe forhandlere med å trenge inn i nye markeder.

I utgangspunktet vil kontrakttjenesten omfatte USA (USA), Storbritannia (GB), Canada (CA), Fastlands-Kina (CN) og Hongkong SAR, Kina (HK). Tjenesten vil bli lansert i flere land i september, og i januar 2020.

Januar 2019

Henting-API

Tillegg for Henting-API inkluderer å tillate kontanter som betalingsmåte i Irland, samt lørdagshenting i Irland mot et gebyr. For det andre, en utvidelse for postnummer for å støtte 4- og 8-sifrede postnumre for Argentina.

Prissetting-API

Oppdateringer av Prissetting-API inkluderer støtte for tungt gods når en opprinnelse og en destinasjon angis for å beregne tiden i transitt.

Endret navnet på tilleggsgebyr for store pakker til tilleggsgebyr for irregulære pakker, for å innrette etter pris- og tjenestehåndboken.

Ytterligere støtte for lørdagshenting for UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- og UPS Worldwide Saver®-forsendelser, med amerikansk opprinnelse og til 62 destinasjonsland.

Forsendelses-API

Oppdateringer av Forsendelses-API inkluderer endring av navnet på tilleggsgebyr for store pakker til tilleggsgebyr for irregulære pakker, for å innrette etter pris- og tjenestehåndboken.

Ytterligere støtte for lørdagshenting for UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- og UPS Worldwide Saver®-forsendelser, med amerikansk opprinnelse og til 62 destinasjonsland.

Transittids-API

Oppdateringer av Transittids-API inkluderer støtte for tungt gods når opprinnelse og destinasjon er oppgitt.

UPS Freight Less-than-Truckload («LTL») transporttjenester tilbys av TFI International Inc., dets tilknyttede divisjoner (inkludert og uten begrensning TForce Freight),  som ikke er knyttet til United Parcel Service, Inc. eller noen av deres samarbeidspartnere, datterselskaper eller tilknyttede foretak («UPS»). UPS påtar seg ikke noe ansvar knyttet til UPS Freight LTL-transporttjenester eller andre tjenester tilbudt eller levert av TFI International Inc. eller deres samarbeidspartnere, divisjoner, datterselskaper eller tilknyttede foretak.