• Coronavirus Update… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer

Kunngjøringer og API-oppdateringer

juli 2019

Locator-programtillegg

UPS’ Global Locator-programtillegg medfølger nå utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en. Kundene må logge på og hente en tilgangsnøkkel for å laste ned utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en, som inkluderer programtillegget. Programtillegget vil være tilgjengelig i samme land som Locator-API-en dekker.

Last ned utviklingsverktøyet for Global Locator-API-en og programtillegget

Locator-API

Denne oppdateringen legger til følgende europeiske avsenderland til Global Locator-API-en:

Israel (IL), Russland (RU), Ukraina (UA) og Tyrkia (TR).

Shipping-API

Den nye avtalemessige tjenesten UPS Worldwide Economy er en kostnadseffektiv tjeneste for internasjonal frakt av små pakker med lavere prioritert. Tjenesten er utformet for å håndtere den eksplosive økningen i netthandel over landegrensene og hjelpe forhandlere med å trenge inn i nye markeder.

I utgangspunktet vil kontrakttjenesten omfatte USA (USA), Storbritannia (GB), Canada (CA), Fastlands-Kina (CN) og Hongkong SAR, Kina (HK). Tjenesten vil bli lansert i flere land i september, og i januar 2020.

Januar 2019

Henting-API

Tillegg for Henting-API inkluderer å tillate kontanter som betalingsmåte i Irland, samt lørdagshenting i Irland mot et gebyr. For det andre, en utvidelse for postnummer for å støtte 4- og 8-sifrede postnumre for Argentina.

Prissetting-API

Oppdateringer av Prissetting-API inkluderer støtte for tungt gods når en opprinnelse og en destinasjon angis for å beregne tiden i transitt.

Endret navnet på tilleggsgebyr for store pakker til tilleggsgebyr for irregulære pakker, for å innrette etter pris- og tjenestehåndboken.

Ytterligere støtte for lørdagshenting for UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- og UPS Worldwide Saver®-forsendelser, med amerikansk opprinnelse og til 62 destinasjonsland.

Forsendelses-API

Oppdateringer av Forsendelses-API inkluderer endring av navnet på tilleggsgebyr for store pakker til tilleggsgebyr for irregulære pakker, for å innrette etter pris- og tjenestehåndboken.

Ytterligere støtte for lørdagshenting for UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- og UPS Worldwide Saver®-forsendelser, med amerikansk opprinnelse og til 62 destinasjonsland.

Transittids-API

Oppdateringer av Transittids-API inkluderer støtte for tungt gods når opprinnelse og destinasjon er oppgitt.

Juli 2018

Adressevalidering, gatenavns-API

Denne forbedringen utvider adresseklassifiseringen for følgende land: Hviterussland (BY), Jersey (JE), Romania (RO), Russland (RU), Slovenia (SI), Tyrkia (TR) og Ukraina (UA).

Farlig gods-API

Tillegg for Farlig gods-API inkluderer å tillate forsendelse av pakker med farlig materiale (HazMat) innenfor både det kanadiske bakkenettverket innenlands og det amerikanske bakkenettverket på tvers av grensen.

For det andre kan avsenderens konto nå bli validert for forsendelse av ISC-kategori B biologiske stoffer og tørris.

API for innleveringssteder

Nye forespørselselementer for UPS Access Point-funksjonalitet er blitt utvidet for Tsjekkia, Ungarn og Portugal.

Quantum View API

Et nytt responselement som nå er på plass, returneres som svar på manifest (se XPath for detaljer)

Tungt gods er en kontraktsmessig tjeneste for US/50-forsendelse av de fleste husholdningsvarer, som er definert som møbler og innredning til hjemmet.

Prissetting-API

Oppdateringer av Prissetting-API inkluderer å tillate forsendelse av pakker med farlig materiale (HazMat) innenfor både det kanadiske bakkenettverket innenlands og det amerikanske bakkenettverket på tvers av grensen. Det finnes også nye feilkoder.

Prissetting-API støtter tørris og kjemisk validering av biologiske stoffer med nye elementer.

Nye gebyrtyper for irregulære pakker støttes nå.

Med utvidelsen av UPS Access Point vil denne API-en nå støtte forsendelse til et Access Point-sted i Tsjekkia, Ungarn og Portugal.

Forsendelses-API

Oppdateringer av Forsendelses-API inkluderer å tillate forsendelse av pakker med farlige materiale (HazMat) innenfor både det kanadiske bakkenettverket innenlands og det amerikanske bakkenettverket på tvers av grensen.

Nye gebyrtyper for irregulære pakker støttes nå.

Ytterligere forbedringer inkluderer nye feilkoder, forbedringer ved endringer av irregulære pakker, forbedringer av valgt fortoller og tjenesteforbedringer for UPS Proactive Response.

Sporings- og signatursporings-API-er

Utviklingssettene for signatursporing og sporing er blitt kombinert for brukervennlighet og effektivitet.

Sporingsdata for alle skannetyper, inkludert signatursporing av leveringsbekreftelse med sporing, vil nå bli beholdt i opptil 120 dager.

Underversjonsverdien «1801» ble lagt til for å imøtekomme to nye beholdere.

To nye XPath-elementer ble lagt til der underversjon 1801 brukes.