Systemkrav for å opprette en forsendelse

For å opprette en forsendelse med UPS Internet Shipping eller UPS CampusShip® må du undersøke at datamaskinen din oppfyller følgende system- og nettleserkrav:

Operativsystem

• En PC tilkoblet internett med Microsoft Windows Vista® (32 eller 64 bit), Windows® 7 (32 eller 64 bit), eller Windows® 8 (32 eller 64 bit)
  • En Apple® Macintosh tilkoblet internett med Mac® OS X 10.11 eller høyere

Nettleser

• Microsoft Internet Explorer 9 eller nyere
  • Microsoft Edge 12.x eller nyere
  • Firefox 45.x eller nyere
  • Safari 9.0.x eller nyere
  • Google Chrome 49.x eller nyere

For å oppnå best mulig resultater, konfigurer nettleseren til å:

• Tillate grafikk
  • Tillate cookies
  • Tillate JavaScript
  • Aktivere Secure Socket Layer (SSL)-krypteringsteknologi.
  • Lagre krypterte sider til harddisken
  • Deaktivere programvare som stopper pop-ups. UPS Internet Shipping bruker pop-up-vinduer til å vise/skrive ut etiketter/kvitteringer og til å skrive inn nye adresser.
  • Fjern ups.com fra innstillingene for kompatibilitetsvisning om du bruker Microsoft Internet Explorer

I tillegg, følg disse trinnene for å justere din side-caching i Microsoft Internet Explorer:

1. Velg Verktøy fra verktøylinjen.
  2. Velg Alternativer for internett.
  3. Under Leserlogg, velg Innstillinger.
  4. Velg Hvert besøk til siden.
  5. Velg OK, og velg deretter OK på ny.