• Coronavirus Update… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer

Trinn for planlegging av API-integrasjon

Før du går i gang med API-integrering, les gjennom følgende trinn for å hjelpe deg med å beregne kostnader og utviklingstid. Disse trinnene tar med både finansielle og tekniske planleggingsprosesser i beregningen.

Planlegging av API-integrering:

• Kartlegg og dokumentér forretningsprosesser og bedriftens smertepunkter.
  • Redegjør i detalj for forretningsbehover og dokumentér hvilken programvarefunksjonalitet som er nødvendig for å adressere smertepunktene.
  • Identifisér hvilke API-er du behøver for å imøtekomme forretningsbehovene dine.
  • Be om kostnadsoverslag fra IT-personalet ditt for å avgjøre om du skal bygge eller kjøpe teknologi
  • Finn ut hvilket ferdighetsnivå som er nødvendig for en utvikler for XML- eller webtjenestekoding.
  • Evaluér tidsbruk og kostnader ved å integrere API-ene (bygge) eller å kjøpe programvaren med API-ene integrert. Evalueringen bør omfatte:
    • Antall og type av plattformer og systemer som påvirkes
    • Innvirkning på grensesnitt og intern prosesseringslogikk i hvert system
    • Antall API-er som skal integreres
  • Lag en kostnadsfordelsanalyse, inkludert brukerstøtte.
  • Ta en avgjørelse om å bygge eller kjøpe basert på anslått tid og kostnad ved å integrere API-er.

Hvis du bestemmer deg for å "bygge" eller integrere API-ene selv, velg koblingen Tilgangsinstruksjoner for utviklere for å fortsette.

Tilgangsinstruksjoner for utviklere