Instruksjoner for utviklere

Du kan implementere en individuelt tilpasset integrasjon av UPS API-er basert på dine bestemte systemer, plattformer og programvare. Individuell tilpasning krever ekspertise og ressurser. Bare programmerere som er kyndige i XML-/Webtjenestekoding er kvalifiserte til å integrere UPS API-er. For å sikre at ditt forretningssystem eller nettsted er riktig programmert og integrert, anbefales det at et medlem av din IT-avdeling eller en kvalifisert tredjepart-integrator implementerer, programmerer, tester og sertifiserer enhver UPS-funksjonalitet.

Prosessen for integrasjonen av API-er er den samme for alle utviklere. Skriv ut følgende instruksjoner for å distribuere til din utvikler.

1. Implementer: Gå nøye gjennom kravene for hvert API på nettsiden for UPS utviklingskit på ups.com (se lenke under). Last ned programvare utviklingskit (SDK) og gå nøye gjennom hele Utviklerrettledningen for API-et du vil integrere. Utviklingskittet inkluderer også eksempelkode og WSDL-er. Så snart du har gjennomgått kittet, bør du be om tilgang til UPS' testmiljø. De fleste API-er gir umiddelbar tilgang til både test- og produksjonsmiljøer. Imidlertid krever følgende API-er en andre forespørsel for å aktivere produksjonstilgang: Gateadressevalidering, Stedfinner, Opphenting, Prissetting (kun LTL-frakt), og Forsendelse.
  2. Test: UPS besørger et testmiljø som er tilgjengelig med en adgangsnøkkel for alle API-er. Dette vil la deg simulere live-forespørsler og svarmeldinger for å sikre at du har formattert dine forespørsler under XML eller Web-tjenester korrekt.
  3. Gå videre til produksjon: Så snart filer har blitt innsendt og godkjent av UPS' sertifiseringsteam, gis tilgang til produksjon. E-postadressen for å sende inn filer er inkludert i den mest oppdaterte Utviklerhåndbok.
  4. Få teknisk support: Du kan få brukersupport via e-post på ups.com når som helst. Legg en fil ved din e-post-brukersupportforespørsel som inkluderer din XML-forespørsels- og svarmeldinger og feil. Førstelinje teknisk support vil svar neste dag (ekskluderer amerikanske helligdager). Hvis problemloggen din eskaleres til tredjelinje teknisk support vil du få svar innen neste virkedag (ekslusiv amerikanske helligdager). For generelle spørsmål kan du laste ned Kunnskapsdatabasefilen ved å klikke på lenken under. Ressursen inneholder svar på hundrevis av spørsmål rundt API-ene. Til slutt, hvis problemet ditt haster og du trenger hjelp umiddelbart, kan du ringe førstelinje teknisk support i USA på (+1) 800 247 9035.

Gå til UPS utviklingskit for å laste ned SDK-er.

Få tilgang til Gemini nedlastinger og Verktøysett (kun engelsk)Åpne koblingen i et nytt vindu

Gå til utviklerverktøysenter

Gå til API-siden for integrering av UPS utviklingskit