av
  • Service impacts related to Coronavirus … Mer
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays… Mer
Hopp til hovedinnhold

Hvordan deler jeg tilgang til betalingskontoen min?

Hvis du er kontoeieren kan du enten autorisere medarbeidere eller familiemedlemmer til å bruke UPS-kontoen din, eller du kan la folk autentisere seg selv ved å bruke kontoinformasjonen din.

For å administrere både autoriserte og autentiserte brukere kan du bare logge inn på profilen din og velge hvilken konto du ønsker å endre for å kunne se valgene dine.

Autorisere brukere

Hver konto kan ha opp til fem autoriserte brukere som kan:

  • Sende en pakke og fakturere kontoen din
  • Bestille materiell
  • Bestille opphenting

Du kan også overføre eierskapet for kontoen til autoriserte brukere. Det å gjøre denne endringen betyr at du automatisk blir en autorisert bruker av denne kontoen.

Endre Min betalingskonto

Autentisere brukere

For å kunne legge en eksisterende konto til profilen din, trenger du flere nøkkeldata fra en faktura av nyere dato:

  • Kontonummer
  • Fakturanummer
  • Fakturadato
  • Fakturabeløp
  • Kontroll-ID

Autentiserte brukere har samme rettigheter som autoriserte brukere og kan også endre kontoattributter som fakturaadresse og bestilte opphentingsalternativer.

Administrere Mine betalingsalternativer