Generer etiketter på nettet

UPS Internet Shipping

Med UPS Internet Shipping kan du enkelt generere etiketter på nettet for innenlands og internasjonale forsendelser fra en hvilken som helst datamaskin med Internett-tilgang. Det er ikke nødvendig med et UPS-kontonummer for å generere etiketter på nettet fordi UPS Internet Shipping kan faktureres til et betalingskort som et debet-eller kredittkort (hvis aktuelt). Denne tjenesten er kompatibel med Windows®- og Macintosh® -operativsystemer, og tjenestens førsteklasses krypteringsteknologi sikrer personvernet.

For å sende en pakke eller et brev, velg kategorien Sende og deretter Opprett en forsendelse til venstre på skjermbildet. Dersom du ikke har registrert deg i Min UPS vil du bli spurt om å fullføre registreringsskjemaet og velge bruker-ID og passord. Du må oppgi navn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse i registreringsskjemaet. Din postadresse blir automatisk returadresse for alle forsendelsene. Du kan når som helst oppdatere eller avbryte registreringsinformasjonen.

Etter å ha logget inn kan du opprette en sendingsetikett for pakken. Dette er profesjonelle etiketter med adressevalidering (by, delstat og postnummer) for adresser i USA. Etter at du har fylt ut tjenesteinformasjonen er du klar til å skrive ut sendingsetiketten.

Opprett en forsendelse på ups.com

Les mer om installering av UPS-termoskriveren

For å opprette en forsendelse med UPS Internet Shipping eller UPS CampusShip® må du undersøke at datamaskinen din oppfyller følgende system- og nettleserkrav:

Operativsystem

• En PC tilkoblet internett med Microsoft Windows Vista® (32 eller 64 bit), Windows® 7 (32 eller 64 bit), eller Windows® 8 (32 eller 64 bit)
  • En Apple® Macintosh tilkoblet internett med Mac® OS X 10.11 eller høyere

Nettleser

• Microsoft Internet Explorer 9 eller nyere
  • Microsoft Edge 12.x eller nyere
  • Firefox 45.x eller nyere
  • Safari 9.0.x eller nyere
  • Google Chrome 49.x eller nyere

For å oppnå best mulig resultater, konfigurer nettleseren til å:

• Tillate grafikk
  • Tillate cookies
  • Tillate JavaScript
  • Aktivere Secure Socket Layer (SSL)-krypteringsteknologi.
  • Lagre krypterte sider til harddisken
  • Deaktivere programvare som stopper pop-ups. UPS Internet Shipping bruker pop-up-vinduer til å vise/skrive ut etiketter/kvitteringer og til å skrive inn nye adresser.
  • Fjern ups.com fra innstillingene for kompatibilitetsvisning om du bruker Microsoft Internet Explorer

I tillegg, følg disse trinnene for å justere din side-caching i Microsoft Internet Explorer:

1. Velg Verktøy fra verktøylinjen.
  2. Velg Alternativer for internett.
  3. Under Leserlogg, velg Innstillinger.
  4. Velg Hvert besøk til siden.
  5. Velg OK, og velg deretter OK på ny.