• Coronavirus Update… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer

Support for emballasje og materialer

Behøver du å bestille sendingsmaterialer? Vi hjelper deg.

Det er lett. Bare logg inn eller opprett en ny Bruker-ID for å starte bestillingen. Velg hvilket kontonummer du vil bruke, og foreta valgene dine.

Vi tilbyr gratis UPS-materiell, inkludert emballasje, skjemaer og etiketter til kunder som er logget på UPS.com®.

Bestill materialer

Trenger du en Bruker-ID? Opprett en her for å bestille materialer.