• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays… Mer
  • Service impacts related to Coronavirus … Mer

Support for emballasje og materialer

Behøver du å bestille sendingsmaterialer? Vi hjelper deg.

Det er lett. Bare logg inn eller opprett en ny Bruker-ID for å starte bestillingen. Velg hvilket kontonummer du vil bruke, og foreta valgene dine.

Vi tilbyr gratis UPS-materiell, inkludert emballasje, skjemaer og etiketter til kunder som er logget på UPS.com®.

Bestill materialer

Trenger du en Bruker-ID? Opprett en her for å bestille materialer.

Vanlige spørsmål

UPS Freight Less-than-Truckload («LTL») transporttjenester tilbys av TFI International Inc., dets tilknyttede divisjoner (inkludert og uten begrensning TForce Freight),  som ikke er knyttet til United Parcel Service, Inc. eller noen av deres samarbeidspartnere, datterselskaper eller tilknyttede foretak («UPS»). UPS påtar seg ikke noe ansvar knyttet til UPS Freight LTL-transporttjenester eller andre tjenester tilbudt eller levert av TFI International Inc. eller deres samarbeidspartnere, divisjoner, datterselskaper eller tilknyttede foretak.