• Coronavirus Update… Mer
  • UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer

Faktureringsalternativer for import

Velg ønsket faktureringsalternativ for import

Dra fordel av å motta forsendelser fakturert i din lokale valuta ved å velge Freight Collect (Fakturer mottaker) som ditt importfaktureringsalternativ. Du kan være trygg på at UPS leverer nøyaktig fakturering og kvalitetstjenester slik du forventer.

• Freight Collect (Fakturer mottaker): Mottaker eller importør betaler alle fraktkostnader, toll samt merverdiavgift (MVA).

Importpriser for Fakturer mottaker gjelder kun forsendelser som er sendt med faktureringsalternativet Freight Collect (Fakturer mottaker).

Administrer Mine UPS-fakturaer