Administrer faktura

UPS Billing Center

Få sikker nettilgang til å vise, administrere og betale fakturaene dine. Velg koblingen under for å registrere deg.

Alternativer for valg av betaler

UPS kan hjelpe deg med å administrere forsendelseskostnader ved å la deg avgjøre hvem som betaler for hver del av forsendelseskostnadene. Velg en kobling nedenfor for å lese mer om dine alternativer.

Innenlands faktureringsalternativer

Faktureringsalternativer for import

Internasjonale faktureringsalternativer

Administrere Inbound-kostnader

Du kan styre hvem som kan fakturere forsendelseskostnader til ditt UPS-kontonummer. Denne løsningen har to alternativer:

• Tillat at avsendere fakturere forsendelseskostnader til ditt UPS-kontonummer, med unntak av avsendere du vil avvise kostnader fra.
  • Ikke  tillat at avsendere fakturere forsendelseskostnader til ditt UPS-kontonummer, med unntak av avsendere du vil godt kostnader fra.

Velg koblingen nedenfor for å få tilgang til Administrere Inbound-kostnader.

Administrere Inbound-kostnader

Konsoliderte mailplaner

En konsolidert mailplan tilbyr en enkel metode for samling av UPS-fakturaer for flere UPS kontonummer på én enkelt faktura. Konsoliderte mailplaner kan opprettes for UPS innenlands-, eksport- og importfakturaer. Ta kontakt med din UPS-representant for å få vite mer om konsoliderte mailplaner.