• UPS holder fortsatt åpent: Tjenesteoppdateringer relatert til koronaviruset… Mer

Støtte for fakturering og betaling

UPS Billing Center gir deg en rask og enkel måte å planlegge betalinger på, opprette nye kontoer og brukere, og tildele brukere ulike roller og ansvarsområder.

Logg inn   Registrer deg nå

UPS Billing Center – Vanlige spørsmål

Verktøy og ressurser

• Vis og skriv ut fakturaer

Vis og skriv ut fakturaer

Velg verktøyet Vis faktura (UPS Billing Data) for å vise og skrive ut fakturaer forbundet til en registrert UPS-konto.

• Endre PDF-fakturaene dine

Endre PDF-fakturaene dine

Velg detaljnivået du ønsker (sammendrag eller detaljer) for PDF-fakturaene i UPS Billing Data-verktøyet.

• Administrere Inbound-kostnader

Administrere Inbound-kostnader

Bruk denne applikasjonen til å vise eller endre informasjon om innkommende kostnader for en hvilken som helst av UPS-kontoene dine.