Edit/Delete Locations

Slik redigerer og sletter du steder

Redigere et sted

  1. Velg kategorien Administrasjon, gå til Administrer steder, og velg deretter Søk etter steder. På siden som vises kan du søke etter spesifikke steder etter stedsnavn eller stedets kontonummer som inneholder, starter med eller matcher søkeordet.
  2. Siden oppdateres med søkeresultatene. Velg Avbryt.
  3. for å avslutte søket. Velg et spesifikt sted å redigere eller velg Vis/rediger..
  4. Når et sted er valgt vises en side med stedsinformasjon. Rediger stedets profil (for eksempel adresseinformasjon, kontakttelefon, internnummer eller kontonummer).
  5. Sørg for at alle obligatoriske felt vist med fet skrifttype inneholder godkjente og nøyaktige data. Hvis oppdateringen ikke er vellykket, får du beskjed om hvilke felt som må endres eller fylles ut.

Slette et sted

  1. Velg kategorien Administrasjon, gå til Administrer steder, og velg deretter Søk etter steder. På siden som vises kan du søke etter spesifikke steder etter stedsnavn eller stedets kontonummer som inneholder, starter med eller matcher søkeordet.
  2. Siden oppdateres med søkeresultatene. Velg Avbryt.
  3. for å avslutte søket. Velg et spesifikt sted å slette og velg Slett. Når stedet er valgt, vises en side med bekreftelse av slettingen. Du vil motta en melding med informasjon om at eksisterende sted, og all brukerinformasjon tilknyttet det stedet, vil slettes permanent. Les gjennom informasjonen, og bekreft sletting ved å velge Slett.