• Coronavirus Update…Meer
  • UPS zet de reguliere diensten voort: impact op de service vanwege het coronavirus…Meer

UPS Track en Trace - SMS Tracking

SMS Tracking

U kunt nagaan wat de status van uw zendingen is door UPS SMS Tracking te configureren bij het online traceren. Schakel de service eenvoudigweg in om te beginnen met traceren via sms. Om dit te doen:

1. gaat u naar ups.com, voert u uw tracking- of InfoNotice-nummer in in het gedeelte voor traceren aan de linkerzijde van het scherm en selecteert u Traceren. U wordt naar de pagina Trackinggegevens doorgestuurd.
  2. Voeg op de pagina Trackinggegevens sms-berichten toe door Updates voor status aanvragen te selecteren.
  3. Selecteer bij soort bericht Sms-tekstbericht, vervolgens Nieuw nummer toevoegen en voer uw mobiele nummer in om de service in te schakelen.
  4. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u akkoord gaat met de Gebruiksvoorwaarden van het UPS SMS-programma en het UPS Privacybeleid.
  5. Selecteer Indienen en bevestig uw verzoek vervolgens via uw mobiele telefoon. Eenmaal bevestigd, zal UPS u sms-berichten sturen met de traceerstatus van deze ene zending. U wordt niet meer gevraagd om uw verzoek te bevestigen, tenzij u zich weer voor de service wilt afmelden*.

Ga naar m.ups.com

Stuur een sms naar UPS om de status van uw zending op te vragen en pakketten te traceren terwijl u onderweg bent. Sms eenvoudigweg uw sleutelwoord voor tracking gevolgd door uw trackingnummer naar het sms-nummer van uw land en wij beantwoorden met de gegevens van uw verzendstatus. Als u nog niet eerder tekstberichten van UPS ontving, informeren we u dat dit u tevens aanmeldt voor ons programma om berichten via sms te ontvangen.

UPS-locaties zoeken

Een dichtbijgelegen UPS-locatie, dropbox of een door UPS geautoriseerde verzendingsvestiging zoeken terwijl u onderweg bent. Stuur een tekstbericht met het trefwoord van uw land gevolgd door uw stad of postcode naar het SMS nummer van uw land. UPS beantwoordt met maximaal drie locaties in de buurt.

*Standaard datakosten zijn mogelijk van toepassing. Mogelijk ontvangt u meerdere berichten.

UPS privacybeleid

SMS gebruiksvoorwaardenOpen de link in een nieuw venster

LandSleutelwoord tracerenSleutelwoord locatieSms-nummer
België (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
België (Nederlands) TRACEREN ZOEKEN 447786200819
België (Frans) SUIVI LOCALISER 447786200819
Brazilië (Engels) TRACK LOCATE 26746
Brazilië (Portugees) RASTREAR LOCALIZAR 26746
Canada (Engels) TRACK LOCATE 69877 (MYUPS)
Canada (Frans) SUIVI TROUVER 69877 (MYUPS)
Colombia (Engels) TRACK LOCATE 87200
Colombia (Spaans) RASTREAR LOCALIZAR 87200
Frankrijk (Engels) TRACK LOCATE 38693
Frankrijk (Frans) SUIVI LOCALISER 38693
Duitsland (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
Duitsland (Duits) SENDUNGSVERFOLGUNG SUCHEN 447786200819
India (Engels) TRACK LOCATE +918422931001
Italië (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
Italië (Italiaans) RICERCA LOCALIZZA 447786200819
Luxemburg (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
Luxemburg (Frans) SUIVI LOCALISER 447786200819
Nederland (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
Nederland (Nederlands) TRACEREN ZOEKEN 447786200819
Polen (Engels) TRACK LOCATE +48732484250
Polen (Pools) MONITORUJ LOKALIZUJ +48732484250
Spanje (Engels) TRACK LOCATE 207212
Spanje (Spaans) RASTREAR LOCALIZAR 207212
Verenigd Koninkrijk (Engels) TRACK LOCATE 447786200819
Verenigde Staten (Engels) TRACK LOCATE 69877 (MYUPS)

Opmerking: Standaard datakosten zijn mogelijk van toepassing. Mogelijk ontvangt u meerdere berichten.

UPS Privacy Policy

SMS Terms of UseOpen de link in een nieuw venster

Meer traceermethoden

UPS biedt verschillende manieren waarop u uw pakketten kunt traceren.

Zendingen traceren

Traceren volgens referentienummer

Trackingnummers importeren