• Coronavirus Update…Meer
  • UPS zet de reguliere diensten voort: impact op de service vanwege het coronavirus…Meer

Downloaden WorldShip®

BELANGRIJK: Bekijk voordat u gaat installeren de onderstaande WorldShip installatiechecklist.

Bestanden downloaden
BestandsnaamBestandsindelingGemaakt opDownloaden
WorldShip 2020 (moet een bestaande WorldShip-installatie hebben om te gebruiken met Windows® 8 en recenter, nieuwe installaties worden alleen ondersteund op Windows® 8 en hoger) 05/11/2020
Installatiegids WorldShip 2019
01/05/2019
Gebruikersgids WorldShip 2019
01/05/2019

Opmerking: Gebruikers van computers met externe werkstations moeten zich wenden tot het WorldShip-berichtencentrum omtrent de upgrade van een werkplekconfiguratie alvorens het WorldShip 2019-bestand te downloaden.

Downloadinstructies voor WorldShip

(Opmerking: U heeft een UPS-klantennummer nodig om WorldShip® te installeren.

1. Selecteer hierboven de link Downloaden en open het bestand of sla het op (aanbevolen) op uw geselecteerde bestemming. Onthoud waar u het bestand opslaat. Vanwege de omvang van het bestand is een breedbandverbinding aanbevolen. Bewaar een kopie van het bestand op een extern medium, zodat u er later nog toegang tot heeft.

2. Als u het bestand eerst heeft opgeslagen, moet u het dubbelklikken om de installatie te starten.

3. Volg de aanwijzingen tot de installatie is voltooid. Wanneer u het bestand uitvoert, zullen de eerste vragen uitsluitend in het Engels zijn. In het volgende scherm van de installatieprocedure krijgt u dan de gelegenheid uw installatietaal te kiezen.

Opmerking: Een inbelverbinding is niet aanbevolen.

Dit is een schatting van de nodige downloadtijden:

• 1,5 MB DSL/TI (Internetverbinding): 20 tot 40 minuten
  • 3,0 MB DSL/Kabel (Internetverbinding): 15 tot 30 minuten
  • 6,0 MB DSL/Kabel (Internetverbinding): 10 tot 20 minuten