Billing Analysis Tool downloaden

Inzicht krijgen in uw verzendkosten

De Billing Analysis Tool is een software aangeboden door UPS om snel en eenvoudig verzendkosten te analyseren en toe te wijzen.

Met de Billing Analysis Tool kunnen klanten UPS Facturatiegegevens importeren om verschillende rapporten aan te maken, waarmee u inzicht krijgt in de facturering van UPS.  De tools omvatten vooraf gedefinieerde rapporten, zoals kostenrapporten, beheerrapporten en vrachtrapporten, om een beter overzicht te krijgen van de verzendingskosten en ze gemakkelijker te verdelen volgens de kostencodes van uw bedrijf.

Tool downloaden
BestandsnaamBestandsformaatDownloaden
Installatiegids
Billing Analysis Tool
Gebruikersgids (met voorbeeldbestanden en gegevenswoordenboek)

Aanbevolen systeemvereisten

• Besturingssysteem: Microsoft® Vista, Microsoft® Windows 7, 32 en 64 bit
  • Framework: .NET Framework 2.0 verplicht voor SQL Server Express (wordt indien nodig geïnstalleerd door de applicatie)
  • Processor: Pentium III-compatibel, 1 GHz of meer
  • Geheugen: 512 MB of RAM vereist; 1 GB of meer aanbevolen
  • Harde schijf ongeveer 1,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Scherm: Super VGA monitorscherm met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
  • Internetverbinding: Een inbelverbinding of internettoegang met breedband is noodzakelijk. Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1) of later