Ondersteuning voor facturering in UPS Billing Center

Facturen zoeken

Facturen blijven in het UPS Billing Center gedurende 52 weken vanaf de betaling van de factuur. U kunt betaalde en onbetaalde facturen zoeken en downloaden in de formaten pdf, csv of xml vanaf de pagina Archiefgeschiedenis.

Openstaande facturen bekijken

Ga als volgt te werk om openstaande facturen te bekijken in het UPS Billing Center:

1. Inloggen in het UPS Billing Center
  2. Selecteer de tab Factuur op de pagina Overzicht.
  3. De weergegeven facturen zijn openstaande/vervallen facturen. U kunt ook de volgende categorieën voor de factuurstatus selecteren:
    • Alle
    • Open/Na vervaldatum
    • Na vervaldatum
    • Betaling in behandeling
    • Open
    • Te weinig betaald/Aanpassing
    • Betaling geretourneerd
    • Betaald
    • Te veel betaald/Aanpassing
    • Gesloten

Creditfactuur

• Als u Automatische betalingen hebt ingesteld, worden creditfacturen automatisch verwerkt als een terugbetaling.
  • Als u de optie Eenmalige betaling gebruikt, selecteert u de creditfactuur die moet worden terugbetaald.

Neem contact op met een vertegenwoordiger van het UPS Billing Center als u meer hulp nodig hebt: