Ondersteuning voor beheer UPS Billing Center

Bedrijfsbeheerder worden

Als u de eerste persoon van het klantennummer bent die zich inschrijft in het UPS Billing Center, wordt u automatisch de bedrijfsbeheerder.

Zodra de bedrijfsbeheerder is ingeschreven, kan deze beheerrechten toekennen aan andere ingeschreven gebruikers. Als een nieuwe gebruiker wordt toegevoegd aan het bedrijf en de functie van beheerder krijgt, heeft die gebruiker toegang tot alle klantennummers en facturen in het Billing Center-bedrijf.

Taken van de beheerder

De bedrijfsbeheerder staat in voor het volgende:

• De profielgegevens van het bedrijf en de gebruikers onderhouden.
  • Gebruikers toevoegen en verwijderen.
  • Bankgegevens onderhouden.

Een nieuwe gebruiker toevoegen

Nadat tijdens de aanvankelijke inschrijving een bedrijfsbeheerder werd ingesteld, kunnen er als volgt extra gebruikers worden toegevoegd:

1. Inloggen in het UPS Billing Center
  2. Selecteer de tab Bedrijf in de afdeling Beheer
  3. Selecteer Nieuwe gebruiker toevoegen in het scherm Bedrijfsgebruiker
  4. Verstrek de vereiste informatie en de functie/machtiging van de gebruiker:
    • Enkel weergave
    • Bekijken en aanpassen
    • Bekijken en betalen
    • Bekijken, betalen en aanpassen
    • Planbeheerder
    • Beheerder
  5. Na voltooiing verschijnt er een bevestigingsbericht

Een gebruiker verwijderen

Om een gebruiker te wissen in het UPS Billing Center:

1. Log in in het UPS Billing Center
  2. Selecteer Gebruikers in het keuzemenu Beheer
  3. Selecteer Wissen naast de gebruikers-ID in de kolom Invoer beheren
  4. Selecteer Wissen om te bevestigen dat u de ID wilt wissen in het Billing Center-bedrijf

Functies toewijzen

In de zone Beheer, onder de tab Gebruikers, kan een bedrijfsbeheerder een functie toewijzen aan nieuwe gebruikers of bestaande gebruikers. Ga als volgt te werk om de functie van een bestaande gebruiker te wijzigen:

1. Selecteer de link Bewerken voor de gebruiker
  2. Selecteer de nieuwe functie van de gebruiker
  3. Selecteer de knop Bijwerken

Ga als volgt te werk om een functie toe te wijzen wanneer u een nieuwe gebruiker aanmaakt:

1. Selecteer de knop Nieuwe gebruiker toevoegen
  2. Selecteer de functie van de gebruiker
  3. Klik op de knop Volgende
  4. Bevestig de informatie en selecteer de knop Indienen

Beheerders kunnen hun profiel/functie en het profiel van alle andere ingeschreven personen bekijken in de afdeling Bedrijfsgebruikers onder de tab Beheer. Gebruikers die geen beheerders zijn, kunnen hun functies niet bekijken.

Beheerdersfunctie overdragen

Om een bedrijfsbeheerder te annuleren of te wissen, moet de huidige bedrijfsbeheerder een nieuwe beheerder instellen.

Daarna kan het bestaande beheerdersprofiel worden gewist of kunnen de machtigingsniveaus worden bijgewerkt.

Voorkeuren voor berichten aanpassen

Om uw voorkeuren voor e-mailberichten van het UPS Billing Center te bekijken of bij te werken:

1. Selecteer de tab Beheer.
  2. Selecteer de tab Berichten
  3. Selecteer de types e-mailberichten die u wilt ontvangen
  4. Selecteer de knop Bijwerken