Online verzendetiketten aanmaken

UPS Internet Shipping

UPS Internet Shipping stelt u in staat om online etiketten te creëren voor binnenlandse en internationale verzendingen, met het gemak vanaf elke computer met internettoegang. Een UPS accountnummer is niet vereist voor het aanmaken van online etiketten omdat UPS Internet Shipping gefactureerd kan worden aan een betaalkaart zoals een debet- of kredietkaart (indien van toepassing). Deze service is compatibel met besturingssystemen van Windows® en Macintosh®  en gebruikt een versleutelingstechnologie die uw privacy beschermt.

Selecteer de tab Verzenden om een pakket of brief te verzenden en vervolgens Zending maken in de linkerzone. Bent u nog niet geregistreerd bij Mijn UPS, dan wordt u gevraagd een registratieformulier in te vullen en een gebruikers-ID en wachtwoord te kiezen. Op het registratieformulier moet u uw naam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres invullen. Uw postadres zal automatisch worden gebruikt als retouradres voor alle zendingen. U kunt deze informatie te allen tijde bijwerken of wissen.

Nadat u hebt ingelogd, kunt u een verzendetiket aanmaken voor het pakket. Het gaat om professionele etiketten waarbij in bepaalde gebieden adresvalidatie plaatsvindt (stad, staat en postcode), voor adressen in de Verenigde Staten. Vul de servicegegevens in om het verzendetiket te kunnen afdrukken.

Zending Maken op ups.com

Leer meer over hoe je de UPS Thermal Printer kan installeren

Ga na of uw computer voldoet aan de volgende systeem- en browservereisten als u een zending wilt aanmaken met UPS Internetverzending of UPS CampusShip™.

Besturingssysteem

• Een met internet verbonden PC met Microsoft Windows Vista® (32 of 64 bit), Windows® 7 (32 of 64 bit), of Windows® 8 (32 of 64 bit)
  • Een Apple® Macintosh met internetverbinding en Mac® OS X 10.11 of hoger

Browser

• Microsoft Internet Explorer 9 of recenter
  • Microsoft Edge 12.x of recenter
  • Firefox 45.x of recenter
  • Safari 9.0.x of recenter
  • Google Chrome 49.x of recenter

Voor de beste resultaten, dient u uw browser te configureren om:

• Afbeeldingen te aanvaarden
  • Cookies te aanvaarden
  • JavaScript toe te staan
  • Secure Socket Layer (SSL) versleutelingstechnologie in te schakelen
  • Versleutelde pagina's op schijf op te slaan
  • Software tegen pop-ups uit te schakelen. UPS Internet Shipping en UPS CampusShip maken gebruik van pop-upvensters voor het afbeelden en afdrukken van etiketten en ontvangstbewijzen en om nieuwe adressen in te voeren.
  • Verwijder ups.com van Compatibiliteitsweergave instellingen als u Microsoft Internet Explorer gebruikt

Volg deze stappen om uw page-caching in Microsoft Internet Explorer aan te passen:

1. Selecteer in de werkbalk Extra.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Selecteer onder Browsegeschiedenis doorbladeren Instellingen.
  4. Selecteer Elk bezoek aan de pagina.
  5. Selecteer OK en vervolgens opnieuw OK.