no
  • Coronavirus Update...Vairāk
  • UPS turpina apkalpot klientus. Ietekme uz apkalpošanu saistībā ar koronavīrusu… vairāk...Vairāk
Pāriet uz galveno saturu

Biežāk uzdotie jautājumi par Pārvaldīt lietotājus

Kā izveidot jaunu lietotāju?

Atlasiet Administrācija lapas kreisajā pusē, dodieties uz Pārvaldīt lietotājus, un atlasiet Izveidot lietotājus. Šajā lapā varēsiet izveidot jaunu lietotāju.

Pēc informācijas aizpildīšanas varēsiet:

  • Piešķirt pārvadāšanas vietu izveidojamajam lietotājam. Ja neesat pārliecināts par pārvadāšanas vietas pareizu nosaukumu, atlasiet Meklēt.
  • Piešķiriet pārvadāšanas privilēģiju komplektu izveidojamajam lietotājam. Ja neesat pārliecināts par pārvadāšanas privilēģiju pareizu nosaukumu, atlasiet Meklēt.

Pirms atlasāt Izveidot, pārliecinieties, ka visi nepieciešamie lauki treknrakstā satur pareizus un precīzus datus. Tiks attēlota apstiprinājuma lapa Lietotājs izveidots veiksmīgi. Lai izveidotu citu lietotāju, atlasiet Izveidot lietotāju lapas kreisajā pusē vai apstiprinājuma lapā.

Lai modificētu izveidoto lietotāju privilēģijas, piemēram, piešķirot spējas pārvadāt pakas no vairākām vietām (statuss Ceļojošais lietotājs) vai piešķirot administratīvo varu, atlasiet Modificēt privilēģijas apstiprinājuma lapā Lietotājs izveidots veiksmīgi. Kad aizpildīti visi nepieciešamie lauki, atlasiet Atjaunināt.

Atpakaļ uz sākumu

Kā rediģēt esošu lietotāju?

Atlasiet Administrācija lapas kreisajā pusē Pārvaldīt lietotājus un atlasiet Meklēt lietotājus. Pēc meklēšanas sarakstā Meklēšanas rezultāti atlasiet lietotāju, ko rediģēt. Lai rediģētu lietotāju, atlasiet Skatīt/rediģēt.

Varat modificēt meklēšanu, mainot meklēšanas kritērijus vai ievadot vietas, ko meklēt. Kad atlasīts lietotājs, tiks attēlots lietotāja kopsavilkuma ekrāns.

Lai rediģētu lietotāja informāciju, atlasiet saiti Rediģēt. Pirms atlasāt Atjaunināt, lai saglabātu izmaiņas, pārliecinieties, ka visi nepieciešamie lauki treknrakstā satur pareizus un precīzus datus.

Atpakaļ uz sākumu

Kā dzēst lietotāju?

Atlasiet Administrācija lapas kreisajā pusē Pārvaldīt lietotājus un atlasiet Meklēt lietotājus. Pēc meklēšanas sarakstā Meklēšanas rezultāti atlasiet lietotāju, ko dzēst. Lai dzēstu lietotāju, atlasiet Dzēst.

Varat modificēt meklēšanu, mainot meklēšanas kritērijus vai ievadot vietas, ko meklēt. Tiks attēlots ekrāns Apstiprināt dzēšanu, kas rādīs dzēšamo lietotāju.

Piezīme: Dzēšot lietotāju, tiek noņemta visa informācija, ko lietotājs saglabājis UPS CampusShip.

Atpakaļ uz sākumu

Ko darīt, ja lietotājs nevar atiestatīt paroli?

Atlasiet Pārvaldīt lietotājus lapas kreisajā pusē un pēc tam atlasiet Meklēt lietotājus. Ievadiet izvēlēto lietotāju vārdus un atlasiet Meklēt. Atzīmējiet izvēlēto lietotāju meklēšanas rezultātos un atlasiet Skatīt/Rediģēt. Atlasiet saiti Rediģēt blakus etiķetei Lietotāja informācija.

Lietotāja informācijas lapā atzīmējiet rūtiņu Atiestatīt lietotāja paroli un atlasiet Atjaunināt. Tiks atiestatīta lietotāja vecā parole un slepenā jautājuma/atbildes informācija. Lietotājs saņems e-pastu ar pagaidu paroli. Lietotāji var pieteikties ar pagaidu paroli, mainīt paroli un ievadīt jaunu slepeno informāciju.

Atpakaļ uz sākumu

Sazināties ar UPS

Ja Jums ir kādi jautājumi par UPS CampusShip, sazinieties ar savu UPS CampusShip administratoru. Lai iegūtu UPS CampusShip tehnisko atbalstu, spiediet uz zemāk esošās saites.

UPS CampusShip tehniskais atbalsts