• Service disruptions due to the conflict in Ukraine...Daugiau
Eiti į pagrindinį turinį

Redaguoti/trinti vartotojus

Kaip redaguoti vartotojus

  1. Pasirinkite kortelę Administravimas, eikite į Tvarkyti vartotojus, tada pasirinkite Ieškoti vartotojų. Atsidarys puslapis, kuriame galėsite ieškoti konkrečių vartotojų pagal vartotojo pavadinimą (arba vartotojo identifikacijos numerį), kuriame būtų, kuris prasidėtų arba tiksliai atitiktų jūsų ieškomą frazę. Pasirinktinai: Galite filtruoti savo vartotojų paieškos rezultatus pasirinkdami Daugiau ir įvesdami iki penkių buveinių.
  2. Puslapis atsinaujins su jūsų paieškos rezultatais. Norėdami išeiti iš paieškos pasirinkite Atšaukti.
  3. Iš rezultatų pasirinkite konkretų vartotoją ir eikite Peržiūrėti/redaguoti.
  4. Rodomas vartotojo suvestinės puslapis. Pasirinkite Redaguoti prie norimos atnaujinti skilties. Redaguokite vartotojo sąrankos informaciją (telefono numerį ar plėtinį, siuntimo vietą ir privilegiją) arba vartotojo UPS CampusShip privilegijų informaciją (migruojančio vartotojo būseną arba administravimo teises).
  5. Norėdami keisti ir išsaugoti vartotojo informaciją, įsitikinkite, kad visuose privalomuose paryškintuose laukeliuose nurodyti tikslūs ir teisingi duomenys, tada pasirinkite Atnaujinti. Jei atnaujinimui reikia daugiau informacijos, pamatysite pranešimą, kuriuos laukelius reikia koreguoti ar užpildyti.
  6. Pasirinkite Tęsti, kai atliksite visus norimus redagavimus.

Grįžti į viršų

Kaip ištrinti vartotoją

  1. Pasirinkite kortelę Administravimas, eikite į Tvarkyti vartotojus, tada pasirinkite Ieškoti vartotojų. Atsidarys puslapis, kuriame galėsite ieškoti konkrečių vartotojų pagal vartotojo pavadinimą (arba vartotojo identifikacijos numerį), kuriame būtų, kuris prasidėtų arba tiksliai atitiktų jūsų ieškomą frazę. Pasirinktinai: Norėdami filtruoti savo vartotojų paieškos rezultatus, įveskite iki penkių buveinių pasirinkdami Daugiau.
  2. Puslapis atsinaujins su jūsų paieškos rezultatais. Norėdami išeiti iš paieškos pasirinkite Atšaukti.
  3. Iš rezultatų pasirinkite konkretų vartotoją ir pasirinkite Trinti.
  4. Atidaromas patvirtinimo trinti puslapis. Norėdami patvirtinti trynimą, pasirinkite Trinti.

Grįžti į viršų