/
  • Service impacts related to Coronavirus ...Több
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználók kezelése GYIK

Új felhasználó létrehozása

Kattintson az Adminisztráció gombra az oldal bal oldalán, lépjen a Felhasználók kezelése pontra, majd válassza a Felhasználók létrehozása elemet. Ez az oldal lehetővé teszi új felhasználó létrehozását.

A felhasználói információk kitöltése után lehetősége van:

  • Szállítási telephely hozzárendelésére a létrehozott felhasználóhoz. Ha bizonytalan a Szállítási telephely nevében, válassza a Keresés gombot.
  • Szállítási jogosultságbeállítás hozzárendelése a létrehozott felhasználóhoz. Ha bizonytalan a Szállítási jogosultság nevében, kattintson a Keresés gombra.

A Létrehozás előtt ellenőrizze, hogy valamennyi (félkövér szedéssel jelölt) kötelezően kitöltendő mezőben elfogadható és pontos adatok szerepelnek-e. Egy Felhasználói létrehozás eredmény megerősítési oldal jelenik meg. Másik felhasználó létrehozásához, válassza a Felhasználó létrehozása lehetőséget az oldal bal oldaláról vagy a megerősítő oldalról.

A létrehozott felhasználó jogosultságai módosításához, mint például csomagok több helyszínről való szállítására vonatkozó lehetőség hozzárendeléséhez (Gyakran utazó felhasználói állapot), vagy adminisztratív jogosultság hozzárendeléséhez, válassza a Jogosultságok módosítása pontot a Felhasználói létrehozási eredmény megerősítési oldalon. Az összes előírt mező kitöltése után kattintson a Frissítés gombra.

Az oldal tetejére

Meglevő felhasználó szerkesztése

Kattintson az Adminisztráció gombra az oldal bal oldalán, lépjen a Felhasználók kezelése  pontra, majd válassza a Felhasználók keresése elemet. A keresés elvégzése után az Eredmények keresése listából válassza ki a felhasználót, amelyet szerkeszteni akar. A felhasználó szerkesztéséhez válassza a Megtekintés/szerkesztést pontot.

A keresését módosíthatja a keresési kritériumai megváltoztatásával vagy a keresendő helyszínek megadásával. A felhasználó kiválasztása után felhasználói összefoglaló ablak jelenik meg.

Specifikus felhasználói információk szerkesztéséhez válassza a szerkesztés hivatkozást. A Frissítés kiválasztása előtt a változások elmentéséhez ellenőrizze, hogy az összes (félkövérrel jelzett) előírt mező elfogadható és pontos adatokat tartalmaz-e.

Az oldal tetejére

Felhasználó törlése

Kattintson az Adminisztráció gombra az oldal bal oldalán, lépjen a Felhasználók kezelése pontra, majd válassza a Felhasználók keresése elemet. A keresés elvégzése után az Eredmények keresése listából válassza ki a felhasználót, amelyet törölni akar. A felhasználó törléséhez kattintson a Törlés gombra.

A keresését módosíthatja a keresési kritériumai megváltoztatásával vagy a keresendő helyszínek megadásával. Törlés megerősítése ablak jelenik meg, megmutatva azt a felhasználót, amelyet törölni kíván.

Megjegyzés: Egy felhasználó törlése az e felhasználóval kapcsolatos a UPS CampusShipben tárolt minden információt eltávolít.

Az oldal tetejére

Mi a teendő, ha egy felhasználó nem tudja visszaállítani a jelszavát?

Válassza a Felhasználók kezelése pontot az oldal bal oldalán, majd válassza a Felhasználók keresése elemet. Adja meg a kívánt felhasználók nevét, és kattintson a Keresés gombra. Jelölje meg a kívánt felhasználót a keresési eredményekben, és válassza a Megtekintés/szerkesztés lehetőséget. Válassza a Szerkesztés hivatkozást a Felhasználói adatok címke mellett.

A felhasználói adatok oldalon jelölje be a Felhasználói jelszó visszaállítása négyzetet, és kattintson a Frissítés gombra. A felhasználó régi jelszavát és a kihívó/reagálási információkat visszaállítják. A felhasználó e-mailben kapja meg ideiglenes jelszavát. A felhasználók bejelentkezhetnek az ideiglenes jelszóval, megváltoztathatják a jelszót, és új kihívó és reagáló információt adhatnak meg.

Az oldal tetejére

Lépjen kapcsolatba a UPS-szel

A UPS CampusShippel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a UPS CampusShip rendszergazdájához. A UPS CampusShip műszaki támogatással kapcsolatban válassza ki az alábbi hivatkozást.

UPS CampusShip műszaki támogatás