/
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Több
  • Service impacts related to Coronavirus ...Több
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználók szerkesztése/törlése

Ez a dokumentum a következőt tartalmazza:

Felhasználók szerkesztése

  1. Válassza ki az Adminisztráció fület, majd lépjen be a Felhasználók kezelésepontba, végül válassza ki a Felhasználók keresésepontot. A megjelenő oldal lehetővé teszi adott felhasználók keresését felhasználónév (vagy felhasználóazonosító) alapján, amely tartalmazza a keresési kifejezést, azzal kezdődik vagy megegyezik azzal. Választható: A felhasználói keresési eredményeket szűrheti a Továbbiak kiválasztásával és legfeljebb öt helyszín megadásával.
  2. Az oldal az Ön keresési eredményeivel frissül. A kereséséből való kilépéshez kattintson a Mégsegombra.
  3. Az eredményekből válasszon ki egy adott felhasználót, és válassza ki a Megtekintés/szerkesztéslehetőséget.
  4. Egy felhasználói összefoglaló oldal jelenik meg. Válassza a Szerkesztéspontot azon rész mellett, amelyet frissíteni akar. Szerkessze a felhasználói profil információkat (telefonszám vagy mellék, szállítási helyszín vagy jogosultság), vagy a felhasználó UPS CampusShip jogosultsági információit (gyakran utazó felhasználói állapot vagy rendszergazdai jogosultság).
  5. A felhasználói információk módosításához és tárolásához ellenőrizze, hogy az előírt félkövéren szedett mezők elfogadható és pontos adatokat tartalmaznak-e, majd válassza a Frissítéspontot. Ha a frissítéshez több információra van szükség, egy figyelmeztetés tájékoztat arról, hogy mely mezőket kell módosítani vagy kiegészíteni.
  6. Válassza a Folytatáspontot. ha valamennyi szerkesztés kész.

Az oldal tetejére

Felhasználó törlése

  1. Válassza ki az Adminisztráció fület, majd lépjen be a Felhasználók kezelésepontba, végül válassza ki a Felhasználók keresésepontot. A megjelenő oldal lehetővé teszi adott felhasználók keresését felhasználónév (vagy felhasználóazonosító) alapján, amely tartalmazza a keresési kifejezést, azzal kezdődik vagy megegyezik azzal. Választható: A felhasználói keresési eredmények szűréséhez, adjon meg legfeljebb öt telephelyet a Továbbiak kiválasztásával.
  2. Az oldal az Ön keresési eredményeivel frissül. A kereséséből való kilépéshez kattintson a Mégsegombra.
  3. Az eredményekből válasszon ki egy adott felhasználót, és kattintson a Törlésgombra.
  4. A törlést megerősítő oldal jelenik meg. A törlés megerősítéséhez kattintson a Törlésgombra.

Az oldal tetejére