/
  • Service impacts related to Coronavirus ...Lisää
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

WorldShipin ohjetiedostot

Näistä ohjetiedostoista löydät vastauksia tavallisimpiin WorldShipin asennusta, päivittämistä ja käyttöä koskeviin kysymyksiin®. Näytä tiedosto valitsemalla Lataa.

Asenna WorldShip

Lataa asennukseen liittyvät asiakirjat
Tiedoston nimiTiedostomuotoLuontipäiväLataa
Asenna yksittäiselle tai työryhmän työasemalle
02/18/2021

Takaisin ylös

Päivitä WorldShip

Lataa päivitykseen liittyvät asiakirjat
Tiedoston nimiTiedostomuotoLuontipäiväLataa
Päivitä yksittäiselle tai työryhmän työasemalle
02/18/2021

Takaisin ylös

Integroi WorldShip

Lataa integrointiasiakirjat
Tiedoston nimiTiedostomuotoLuontipäiväLataa
Paranna nykyinen integroitu WorldShip-ohjelmasi WorldShip 2021 -ohjelmaan
02/18/2021
Tuo asiakasosoitteita
01/01/2016
Tuo lähetystietoja
01/01/2014
Vie lähetystietoja
01/01/2014
Asenna automaattinen hands-off -lähettäminen
01/01/2014
Tuo lähetystiedot käyttämällä tuontitilausesimerkkikarttaa
01/01/2016
Käytä XML Auto Import
01/01/2016
Käytä XML Auto Import -pikaohje
01/01/2016
XML-määrittelyasiakirja
07/04/2021
XML Auto Import -näyte
01/01/2015
XML Batch Import -näyte
01/01/2015

Takaisin ylös

Prosessointi

Lataa prosessointiasiakirjat
Tiedoston nimiTiedostomuotoLuontipäiväLataa
Tee UPS Import ControlSM -lähetys
01/01/2014
Räätälöidyn rahtikirjan luominen WorldShip-ohjelmassa
07/31/2015
Käsitellä vaarallisia aineita kuljetusta
01/15/2019

Takaisin ylös

UPS:n LTL-rahtilähetysten (”Alle rekkakuormallinen, LTL”) kuljetuspalvelut tarjoaa TFI International Inc., sen tytäryhtiöt tai liiketoimintayksiköt (mukaan lukien esimerkiksi TForce Freight), jotka eivät ole United Parcel Service, Inc. -yhtiön eikä minkään sen tytäryhtiön tai muiden yksikköjen (”UPS”) osakkuusyhtiö. UPS ei hyväksy mitään vastuuta UPS Freight LTL -kuljetuspalveluista eikä muista palveluista, joita TFI International Inc. tai sen tytäryhtiöt, liiketoimintayksiköt tai muut yksiköt tarjoavat tai tuottavat.